JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Wat moet mee op vakantie? Handige tips voor op reis

5 onmisbare accessoires voor op vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie? Of moet je nog een vakantie boeken? Dan ben je vast al aan het voorbereiden! Vaak vergeet je nog wel eens wat, ook al heb je netjes een lijstje gemaakt. Daarom hebben wij vijf accessoires opgesomd die niet mogen ontbreken tijdens jouw vakantie of stedentrip!

Vind mijn vakantie ►

1. Een selfiestick

Hij is helemaal hot: de selfie stick! De ideale uitvinding. In plaats van foto’s van jezelf, kunnen er nu meer mensen en/of omgeving zichtbaar zijn op de foto. Misschien wel één van de goedkoopste gadgets (je hebt er al een voor 10 euro), waar je heel veel plezier van zult beleven! Mooie foto’s bij watervallen worden nét wat leuker als je de waterval ook écht ziet. Kopen dus!

2. Een nekkussen

Ideaal voor in het vliegtuig of als je lang in de bus zit: een handig nekkussen. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, een opblaasbaar nekkussen is toch wel erg handig. Stel je voor: je zit in de bus en rijdt over een hobbelige weg, je slaapt en je hoofd gaat van links naar rechts en je mond open en dan weer dicht. Zo’n nekkussen geeft de perfecte ondersteuning. Nooit meer last van je nek op vakantie!

3. Zonnebrandcrème

Een fles die in jouw vakantietas moet zitten: zonnebrand! Het is hartstikke belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon. De zon in het buitenland is vaak scherper dan wij gewend zijn. Lekker smeren dus!

4. Een smartphone

Oké… eigenlijk willen we ons vaak even ‘unpluggen’ op vakantie van social media en drukte van thuis. Maar, toch kan een smartphone erg handig zijn tijdens jouw trip of vakantie! Je kunt bijvoorbeeld het weer checken, in het donker je zaklamp gebruiken, voor ontspanning de krant lezen of natuurlijk gewoon foto’s maken. Een reisaccessoire die niet achter kan blijven.

5. Een powerbank

Nog een onmisbare accessoire ... een powerbank! Dit superhandige kleine item zorgt ervoor dat jouw smartphone of tablet nooit leeg hoeft te zijn. Je bent de hele dag op pad en gebruikt je camera of smartphone veel om foto's te maken. Gevolg: batterij leeg om 16.00 's middags. De powerbank is je reddende engel. Laad hem op voordat je weggaat en als je smartphone leeg is plug je hem gewoon aan de powerbank. Zo kun jij altijd foto's en video's maken terwijl je op pad bent.