JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Turkije-tips van onze Reisadviseurs: handig!

Turkije-tips van onze Reisadviseurs

Als je op vakantie naar Turkije wil, heb je héél veel hotels om uit te kiezen. Een groep Reisadviseurs vloog met FTI Reizen naar Antalya om de beste hotels te vergelijken en de keuze voor jou makkelijker te maken!
In het eerste deel van hun reisverslag nemen we je mee naar 3 topresorts in Lara

Prima vlucht met Onur Air

Onze groep mocht als eerste kennismaken met de nieuwe vluchtmogelijkheid van Amsterdam naar Turkije. Vanaf 19 april 2019 kun jij met Reisaanbieder FTI Reizen 4 x per week vanaf Amsterdam naar Antalya vliegen. Onze ervaring is positief: je vliegt met een modern toestel en de crew is zeer vriendelijk. De beenruimte en stoelen zijn prima en op de menukaart staan ook leuke Turkse gerechtjes.

Lara, het Las Vegas van Turkije

Lara is een moderne badplaats, slechts 10 tot 15 km verwijderd van het vliegveld van Antalya. Lara wordt vaak het 'Las Vegas' van de Turkse Rivièra genoemd, omdat aan de brede boulevard heel veel blinkende tophotels en winkelcentra liggen. Veel hotels liggen vrijwel direct aan een fijn zandstrand.

Met FTI naar TurkijeHoteltip 1: Sherwood Exclusive

Reisadviseur Jose: “Ultra all inclusive is hier écht Ultra! Ik heb het zelf ervaren: ook om 02:00 uur ‘s nachts kun je hier nog terecht voor een drankje met een hamburger of een paar stukjes smeuïge baklava met een Turkse thee.
Sherwood Exclusive ligt direct aan het strand, heeft een waterparkje en zelfs een minikermis voor de kids. Natuurlijk is er ook een miniclub in verschillende talen. Heel schattig: het aparte kinderbuffet-treintje in het grote restaurant.
De kamers zijn strak ingericht en hebben frisse kleuren en een laminaatvloer.
Houd je van shoppen? Wandel de deur uit en ontdek de vele winkeltjes in de directe omgeving. 
En doe wat wij deden: ga een paar uurtjes naar het oude centrum van Antalya: dáár kun je pas (goedkoop!) winkelen! In de avond is het prachtig verlicht.”

Meer detailsHoteltip 2: Delphin BE Grand

Anita: 
“WAUW! Dat riep de hele groep toen we de lobby van de nieuwste Delphin (2016 geopend) binnenstapten. Een gigantische kroonluchter in combinatie met een strak interieur. 
En dat WAUW-gevoel houd je vast als je de restaurant binnenloopt: zó veel prachtig opgemaakte gerechten. Vooral de toetjes zijn spectaculair!
Voor de kinderen is er een aquapark, een miniclub in de vorm van een kleurrijk kasteel en zelfs een moestuin waarin de kleintjes groentes kunnen verbouwen. Hoe leuk!
We keken onze ogen uit in de prachtige familiekamers. Je hebt er gelijkvloerse types (max. 4 +1) met één (65 m2) of twee (80m2) badkamers. 
En je hebt de loft-variant (slaapkamer + badkamer op de ‘open’ eerste verdieping) van maar liefst 90 m2! 

Meer detailsHoteltip 3: Delphin Imperial

Manon:
“Ook hier heel veel WAUW als je binnenloopt. De MEGAkroonluchter, opvallende banken en zwart-witte mozaïekvloer zorgen voor een trendy retrogevoel. En als je met de glazen lift langs die kroonluchter omhoog zweeft naar je kamer, waan je je in een cruiseschip!
De kamers zijn strak ingericht met opvallende zwart-witte prints en hebben een groot balkon, waar je kunt genieten van het uitzicht over de tuin, het zwembad of het strand. Je loopt namelijk zó naar de zee!
In het hoogseizoen worden er in de arena verschillende shows en themafeesten georganiseerd.
Ik raad dit hotel van harte aan aan families met kinderen die echt houden van luxe en zeer goede kwaliteit.”

Meer details