JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Pubs in Londen - Onze top 3 pubs voor jouw stedentrip

Leukste Pubs in Londen

Het centrum van Londen heeft tal van gezellige restaurantjes, cafés, bars en discotheken. Maar welke is nou de leukste? Van lokale pubs tot ijsbars, wij hebben de 3 leukste en (misschien wel meest) bijzondere cafés voor jou op rij gezet. Wanneer ga jij op stedentrip Londen om een van deze bars te ontdekken?

Vind mijn stedentrip Londen ►Gordon's Wine BarIn deze bar tref je een totaal andere sfeer aan dan bij de eerder genoemde ‘bijzondere’ bars. Als je van een beetje romantiek en wijn houdt, is dit de ‘place to be’. De bar, een voormalige wijnkelder, dateert van 1792 en is de oudste wijnbar van Londen. Als je even wilt bijkomen van het sightseeing of shoppen, kun je dat hier doen. Onder het genot van een goed glas wijn. Je zit daadwerkelijk in een kelder met een authentieke en gezellige inrichting. Mocht de zon schijnen, dan is er ook nog een terras!


The HemsWaar kom je die Hollanders nou niet tegen? Ze zitten werkelijk overal, zo ook in Londen. In het hippe Soho, midden in het hart van Londen, vind je de Nederlandse pub Café de Hems. Dit café heeft echt de gezellige sfeer van een bruin, Nederlands café. In dit café kun je even van het Engels naar het Nederlands switchen met het barpersoneel. Mocht je trek krijgen van je biertje, dan kun je gewoon een lekkere frikandel of portie bitterballen bestellen! In tegenstelling tot de sluitingstijden in Nederland sluit deze pub (helaas) op Britse tijd: 23:00 uur.


De Absolut IcebarDe naam zegt het al: een ijsbar! Alles in deze Londense bar is gemaakt van ijs: de meubels, de glazen, het meubilair en de bar. Erg warm is het hier niet: -5˚C. Gelukkig krijg je bij binnenkomst een thermojas zodat je geen kou hoeft te lijden. Van je bezoek moet je optimaal genieten, want je mag maximaal maar 40 minuten binnen blijven vanwege de lage temperatuur. Je kunt in deze bar lekker wat koels drinken én eten. Van zondag t/m woensdag betaal je 14,50 pond voor een ticket, na 18:30 uur betaal je 16,50 pond.

Historische kroegentocht in Londen

Wil je het liefst bij meerdere pubs een drankje doen én ook nog cultureel bezig zijn? Dan is een historische kroegentocht in Londen echt iets voor jou! Tijdens dit georganiseerde groepsuitje bezoek je, uiteraard te voet, de 4 oudste pubs van de stad. Superleuk toch? Regel je kroegentocht Londen alvast online.