JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Adembenemend Brazilie! Inspiratie voor jouw vakantie

Adembenemend Brazilië

Het vijfde grootste land ter wereld, 208 miljoen inwoners en het befaamde Rio de Janeiro. We hebben het natuurlijk over Brazilië. Met zijn uitgestrekte Amazone, tropische stranden en de adembenemende Iguazu watervallen is dit jouw volgende droombestemming!
 

Alle Brazilië vakantiesSurfersparadijs Cumbuco

Dit pittoreske vissersdorpje is dé hotspot voor wind -en kitesurfers! Wil je liever genieten van een rustige vakantie? Ook daar leent Cumbuco zich uitstekend voor uit! Aan witte zandstranden en wuivende palmbomen geen gebrek in Cumbuco! En op ca. 30 km afstand ligt de grote stad Fortaleza, waar je ook heerlijk kunt vertoeven. Dus ben je op zoek naar een vakantie vol reuring, sport en ontspanning? Dan is het paradijselijke Cumbuco “the place to be” voor een heerlijke vakantie!

Rio de Janeiro

Deze prachtige stad, die natuurlijk bekend staat om het uitbundige carnaval en het reusachtige standbeeld van Christus de Verlosser is niet alleen om deze redenen ècht de moeite waard om te bezoeken! Ontdek de Braziliaanse keuken en doe je te goed aan een lekker stuk vlees, paradeer op de stranden van Rio of dans met de locals in de wijk Lapa.

Iguazu-watervallen

De Iguazu-watervallen: één van de drie grootste watervallen ter wereld. Door het geluid van het stortende water wordt je bijna weggeblazen. Deze adembenemende watervallen hebben inmiddels 8 kilometer aan steen weggeslepen waardoor honderden eilandjes zijn ontstaan met maar liefst 275 kleine én grote watervallen!

Tip: Met deze begeleide excursie zul je naar zowel bij de Braziliaanse kant als de Argentijnse kant een kijkje nemen.Amazone

Als je in Brazilië bent mag je het Amazonegebied echt niet overslaan! Met tienduizenden plantensoorten, bijna tweeduizend vogelsoorten en zoogdieren is dit gebied een ware droom voor de natuurliefhebbers onder ons!

Heb je ook zin gekregen in een vakantie naar Brazilië? Neem dan gauw contact met ons op. Onze Persoonlijke Reisadviseurs helpen je graag verder!

Vind je zonvakantie naar Brazilië