JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Combineer je vlucht en hotel zelf bij D-reizen!

Vlucht en hotel boeken

Zoek je perfecte vakantie op de website of ga naar de winkel en stel eigenhandig jouw reis samen. Je kiest zélf je vlucht en hotel. In de winkel vergelijk je meer dan 15.000 hotels en vliegtuigmaatschappijen. Zo vind jij gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets én de beste hoteldeals!

Top 3 populaire bestemmingen

Voordelen van het reisbureau

Stel zelf je vlucht en hotel samen in een van onze winkels. Dan profiteer je ook direct van alle reisbureau voordelen, die je normaal niet krijgt bij het los boeken!
  • Eerlijk en verantwoord reizen
  • Advies en handige tips
  • Bij calamiteiten garantie op je gehele vakantie

Transfers en autohuur

Gelijk ook je transfer van de luchthaven naar het hotel regelen? Of een huurauto boeken? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Stedentrips inclusief vlucht en hotel

Tips voor een goedkope vlucht en hotel

Hoe ver van tevoren vind jij de beste vlucht en hotel? Dat hangt van veel zaken af, maar wij geven dit advies. Ben je op zoek naar een goedkope vlucht en hotel binnen Europa? Voor de aanbiedingen is 1 maand van tevoren de beste periode, maar dan kun je niet kieskeurig zijn op de datum of tijd dat je vliegt. Ben je op zoek naar een goedkope vlucht en hotel buiten Europa? Begin dan met zoeken 5 maanden van tevoren en ook hier geldt: houd je reisdagen flexibel.

Persoonlijk advies

Lukt het niet om de vlucht en hotel combinatie te vinden die bij jouw past? Of heb je eigenlijk gewoon je geen tijd of zin om uren te zoeken? Neem dan contact op met onze Reisadviseurs via mail, telefoon of Facebook. Of kom langs bij één van onze reisbureaus. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte reis!