Egypte | D-reizen
  • Vergelijk 200 vakanties van alle grote aanbieders.
  • Bespaar jezelf uren zoeken.
  • De laagste prijzen en de beste service.
Vind de beste deal

Vakantie Egypte

Op zoek naar een uniek vakantieland? Ga voor Egypte, al jaren één van de populairste winterzonbestemmingen. Op slechts 5 uur vliegen heb je het hele jaar zongarantie, altijd 20 °C of warmer én een ruime keuze in prachtige resorts. Naast de heerlijke zandstranden kunnen we je een duik in de Rode Zee van harte aanbevelen: Egypte is één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld! 

Goedkope vakanties naar Egypte

Omdat wij alle vakanties van alle grote aanbieders vergelijken, weet je zeker dan je bij D-reizen de beste deal naar Egypte boekt. En als je liever via één van onze Reisadviseurs boekt, kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen alles voor je regelen!  

Nu zoeken en boeken

Egypte El Gouna

El Gouna

El Gouna is een geweldige verzorgde badplaats in Egypte. Golfen, stranddagje, jeepsafari of duikexcursies? El Gouna has it all! 
Vakanties El Gouna
Vliegtickets

Vliegen naar Egypte

Bij D-reizen boek je ook al je vliegtickets met de laagste prijs én met de beste service. Vergelijk nu jouw vliegtickets naar Caïro of naar een andere bestemming in Egypte. De vliegtijd naar Caïro bedraagt zo'n 4,5, naar Hurghada 5 uur. Voor deze bestemming is een visum vereist. Voor meer informatie over vliegtickets verwijzen we je graag door naar één van onze Persoonlijke Reisadviseurs.  
Neem contact met ons op

Het weer in Egypte

Met wintertemperaturen tussen de 20 en 30 °C en vrijwel altijd zon, is Egypte de ideale winterzonbestemming. In de zomer liggen de temperaturen een stuk hoger, maar door de droge lucht voelt de warmte aangenaam.

Wil je (ook) Egyptes legendarische cultuurschatten ontdekken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Nijlcruise of een groepsrondreis door Egypte!

Meer informatie