JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
MSC Seashore cruise boeken? | D-reizen

Infinity pool met zeezicht

Op avontuur bij de Pirate Cove

Beleef innovatieve VR-ervaringen

Plan een afspraak

MSC Seashore

Toe aan gloednieuwe cruise-ervaringen? Kom aan boord bij de MSC Seashore. Dit moderne schip zit vol innovaties, maar ook zwemplezier, familiepret en ontspanning kunnen niet ontbreken. Reis mee en beleef het zelf!

Maak een afspraak

Faciliteiten MSC Seashore

De MSC Seashore is een cruiseschip van MSC Cruises en vaart pas sinds 2021. Een zeer nieuw schip dus! Aan boord ziet alles er lekker modern uit, waarbij één thema duidelijk overheerst: New York. Het winkelgebied is geïnspireerd op de bruisende Times Square en in het casino staat zelfs een replica van het vrijheidsbeeld. Je kijkt je ogen uit!

De MSC Seashore is één van de meest milieuvriendelijke schepen ter wereld. Waar het schip energie bespaart, kom jij haast energie te kort, want er is aan boord veel te beleven. Leef je uit met diverse sport- en spelfaciliteiten, zoals een fitnessruimte, basketbalveld, een arcade met spelautomaten, tafelvoetbal en diverse Virtual Reality experiences. Bijkomen doe je in de MSC Aurea Spa, waar je helemaal oplaadt voordat je straks bij de volgende bestemming aanmeert.

Als een vis in het water

Aan boord van MSC Seashore vind je wel 4 zwembaden. Neem de Long Island Pool: deze heeft verschillende dieptes zodat je zowel kunt pootjebaden als zwemmen.

En wat dacht je van de infinty pool aan de achterzijde van het schip? Hier geniet je al zwemmend van een adembenemend zeezicht!

Spetterende avonturen

Tijd voor avontuur! Bezoek de Pirate Cove voor de allerbeste waterpret. Arrr! Durf jij van de hoge VR-glijbaan of roetsj je liever met z’n tweeën in een band naar beneden? Na de waterpret gaat het avontuur verder in het naastgelegen Adventure Trail klimparcours. En de kleinste piraatjes? Die vermaken zich prima in de waterspeeltuinen.

Op culinaire wereldreis

Na zo’n fantastische dag vol (water)pret gaat er niets boven een heerlijke maaltijd. Echte lekkerbekken zijn op de MSC Seashore aan het juiste adres, want is er volop keuze: er zijn wel 11 restaurants met verschillende keukens. Schuif je vanavond aan bij de Mexicaanse cantina, het visrestaurant, het buffetrestaurant of ga je toch voor sushi?

MSC Seashore: extra luxe met de MSC Yacht Club

Til jouw vakantie naar een hoger niveau en cruise mee in de MSC Yacht Club. Je krijgt dan toegang tot een exclusief gedeelte van het schip, waar je geniet van een eersteklas, all-inclusive cruise-ervaring mét een butler die 24 uur per dag voor je klaarstaat. Uiteraard mag je ook nog steeds gebruikmaken van alle andere faciliteiten. Dat maakt de Yacht Club een heerlijke plek om jezelf terug te trekken na een dag vol plezier en entertainment!

Cruise routes MSC Seashore

Met zoveel leuke faciliteiten aan boord zou je haast vergeten dat de MSC Seashore óók nog naar fantastische bestemmingen vaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Tip: kies je voor een Caribbean cruise met MSC Seashore? Soms ligt Ocean Cay MSC Marine Reserve op de route. Dit is een prachtig privé-eiland, exclusief voor reizigers van MSC.

Jouw MSC Seashore cruise boeken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw MSC Seashore cruise? Kom langs voor een gratis adviesgesprek. Mocht je zelf al concrete plannen hebben voor jouw cruisevakantie, dan horen wij die natuurlijk graag. Bij het reisbureau kunnen we jouw cruise zelfs meteen voor je boeken!

Zoek mijn reisbureau


Bekijk de andere MSC cruises