JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Costa Blanca - Met de auto naar Costa Blanca - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Costa Blanca

¡Hola! Met de auto naar de Costa Blanca in Spanje is altijd een goed idee! Ontdek de zonnige stranden van gezellige badplaatsen en drink lekkere sangria in het historische Alicante. Toe aan heerlijk Spaans eten? Laat een onvergetelijke autovakantie naar de Costa Blanca niet langer op je wachten!

Autovakantie Costa Blanca

Waarheen op autovakantie aan de Costa Blanca?

Ultiem genieten in de zon: daarvoor rijd je met de auto naar Spanje! En, stel je de routeplanner in op de populaire Costa Blanca. Deze kuststreek betekent een heerlijke mix van cultuur, warm weer en Spaans eten. Zoek je even de rust tijdens een zonvakantie in Spanje? Plof neer op het strand van El Campello of proef lekkere tapas in  Alfaz del Pi. Wil je graag culturele bezienswaardigheden bezoeken? Struin door de smalle straatjes van het witte Altea. Of, bezoek de grote stad Alicante waar je vele restaurants en winkelstraten vindt. Kan een vakantie in Spanje voor jou niet bruisend genoeg zijn? Mis dan niet langer het populaire Benidorm! Waar je ook verblijft: een autovakantie naar de Costa Blanca verzekert je van een heerlijke portie zon en Spaans eten. En, onvergetelijke herinneringen! Staan jouw koffers al klaar? 

Wat nodig voor een autovakantie naar de Costa Blanca?

Geniet ultiem van je autovakantie naar de Costa Blanca door je goed voor te bereiden. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet:

  • Het is verplicht om een reservewiel of een thuiskomertje, een gevarendriehoek of een V-16-knipperlicht en een reflecterend veiligheidsvest bij te hebben;
  • Controleer, wanneer je een auto huurt aan de Costa Blanca, altijd of de verplichte uitrusting aanwezig is;
  • Zoek van tevoren uit of er aanvullende eisen gelden voor landen die op de route naar de Costa Blanca liggen;
  • Milieuzones Madrid en Barcelona zijn enkel toegankelijk met een milieusticker voor de auto;
  • De autosnelwegen onderweg naar de Costa Blanca. Je kan deze bankpas of contant betalen.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

De Costa Blanca is een geweldige autovakantiebestemming. Weet je nog niet precies waar je naartoe wil of in welk type hotel je wil verblijven? Onderstaand zie je onze populairste autovakanties naar de Costa Blanca. Maar ook een adults only vakantie of een all inclusive verblijf behoren tot de mogelijkheden. Ontvang je graag hulp bij het uitzoeken van een geschikte autovakantie? Maak dan een afspraak of kom langs in een van onze reisbureaus voor een vrijblijvend advies op maat.