Bagage - informatie en bijboeken

Wilt u een vliegvakantie boeken of heeft u dat al gedaan? Op deze pagina vindt u informatie over het meenemen van bagage in het vliegtuig.

Handbagage

Bij verreweg de meeste luchtvaartmaatschappijen mag u gratis handbagage mee aan boord nemen. De hoeveelheid (aantal stuks, gewicht en afmetingen) verschilt per luchtvaartmaatschappij en per bestemming. Op de website van de ANVR vindt u een overzicht van de regels per luchtvaartmaatschappij.

Ruimbagage

Het meenemen van ruimbagage is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, zeker binnen Europa, niet gratis. De kosten, die bepaald worden door touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen op elk moment wijzigen. Ook verschillen de kosten per touroperator, per luchtvaartmaatschappij, per bestemming en per gewicht. Op de website van de ANVR vindt u een actueel overzicht.

Ga naar ANVR.nl

Ruimbagage bijboeken na uw boeking

Omdat de tarieven voor ruimbagage continu gewijzigd kunnen worden door honderden touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij deze helaas niet tonen of verwerken in de prijzen op onze website. Dat betekent dat u uw ruimbagage ná uw boeking nog moet bijboeken.

Uw Persoonlijke Reisadviseur regelt dat, tegen betaling van onze servicekosten, graag voor u, ook als u online heeft geboekt. 

Neem contact met ons op