JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Oslo - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Oslo

Op zoek naar de beste vliegtickets voor je vlucht naar Oslo? Wij vergelijken alle opties voor je en bieden je een lage prijs en beste service! Oslo is de grootste stad en hoofdstad van Noorwegen. Bovendien is het een uitstekend vertrekpunt voor een autorondreis door de ruige natuur van Noorwegen. Vliegen van Amsterdam naar Oslo neemt circa 1,5 uur in beslag. Dat is helemaal niet zo lang, waardoor het ook perfect is voor een stedentrip.

Vliegen naar Oslo: tips en info

Oslo is een stad met een half miljoen inwoners en ligt tussen de beboste heuvels van het bekende Oslofjord.

Architectuur: Je vindt in Oslo tal van architectonische pareltjes. Zo vind je er het fraaie Norwegian National Opera Ballet, dit is het grootste Noorse performing instituut en een zeer imposant bouwwerk. Een bezoekje aan Villa Stenersen is daarnaast ook de moeite waard, dit is een goed voorbeeld van typisch Noorse moderne bouwkunst. Wanneer je door de wijk Tjuvholmen wandelt zul je ook je ogen uitkijken, deze wijk heeft namelijk een bijzondere architectonische diversiteit. 

Musea: Het bekendste museum van Oslo is het Munchmuseum, dit museum is vernoemd naar de wereldberoemde Noorse schilder Edvard Munch. 

Omgeving: Akerhus Festing, gelegen vlak bij het Oslo Fjord, is een fantastisch omgeving om in rond te wandelen. Het is een historische omgeving gecombineerd met mooie uitzichten over de Oslofjord. Een andere aanrader is de omgeving van Ekeberg. Tijdens een tramritje vanaf het oude stadsdeel Gamlebyen naar de heuvel van Ekeberg, zie je het meest schilderachtige deel van deze omgeving.

Boek jouw vliegticket naar Oslo bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Oslo.