JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Tel Aviv - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Tel Aviv

Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets voor je vlucht naar Tel Aviv. Deze bestemming is een stad en een metropool in de centrale kuststreek van Israël aan de Middellandse Zee. Vliegen van Amsterdam naar Tel Aviv neemt ongeveer 4,5 uur in beslag. Houd wel rekening met het tijdsverschil, in Tel Aviv is het namelijk 1 uur later dan in Nederland. Wil je goedkoop vliegen naar Tel Aviv? Vergelijk dan via ons alle vluchten in één simpel overzicht.

Vliegen naar Tel Aviv: tips en info

Tel Aviv is een moderne havenstad met tal van musea, restaurants, hippe discotheken en een mooie boulevard. Wij stelden een lijstje voor je samen met een aantal aansprekende bezienswaardigheden.

Dizengoff Square – Breng een bezoek aan dit grote plein. Te midden van dit plein staat een spectaculaire fontein die water en vuur mengt. De fontein is ontworpen door de Israelische kunstenaar Yaacov Agam en het plein is vernoemd naar de eerste burgemeester van Tel Aviv.

Shalom Meir Toren – Deze toren is de eerste wolkenkrabber die ooit in Tel Aviv gebouwd werd. Deze werd in 1965 voltooid en heeft een hoogte van 142 meter. 

Tel Aviv Museum of Art – In dit museum vindt u een mooie verzameling klassieke en hedendaagse kunst, van voornamelijk Israëlische kunstenaars. Maar ook vindt u er tal van andere grote namen, zoals Picasso, Miró, Pissarro, Renoir, Cezanne, Matisse, Chagall, Klimt en Kandinsky. 

Rotschil Boulevard – Dit is een lange historische boulevard in het centrum van Tel Aviv. De boulevard begint bij Neve Zedek in het westen en loopt door tot het Habimatheater in het noorden.

Boek jouw vliegticket naar Tel Aviv bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Tel Aviv.