JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Jakarta - Beste prijs met de beste service

Vliegtickets Jakarta

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vlucht naar Jakarta? Vergelijk dan via ons alle vluchten en boek betrouwbaar én met laagste prijsgarantie. Jakarta is gelegen op het Indonesische eiland Java en is de hoofdstad van het mooie Indonesië. Na een vlucht van gemiddeld 11 uur ben je in Indonesië en stap je een totaal andere wereld binnen. Houd wel rekening met het tijdsverschil, het is hier namelijk 6 uur later dan in Nederland. Fijne vlucht gewenst alvast!
 

Vliegen naar Jakarta

Jakarta is een immens grote stad die vol staat met hoge wolkenkrabbers, moderne winkelcentra en bezienswaardigheden. Deze stad is de afgelopen jaren explosief gegroeid en is daarnaast het kloppende hart van Indonesië.

Tips Jakarta

  • Cultuur: Breng een bezoek aan het stadsmuseum Kota, gehuisvest in het voormalige stadhuis. Dit museum heeft een collectie met veel voorwerpen uit de tijd van het VOC. Een bezoek aan het Wayang museum is ook de moeite waard, dit museum dateert uit 1912 en ligt aan de westzijde van het oude stadhuisplein, de Taman Fatahillah. Je kunt hier prachtige typische Indonesische Wayang poppen bekijken.
  • Recreatie: Bezoek het reusachtige pretpark Ancol, hier kun je zien hoe de inwoners van Jakarta hun vrije tijd besteden. Je vindt er een flitsende achtbaan, een golfbaan, een reuzenrad en diverse kermis attracties.
  • Omgeving: Het Marine National Park Pulau Seribu is een eilandengroep dicht bij Jakarta en is een ideale attractie om even aan de drukte van de stad te ontkomen.

Boek jouw vliegticket naar Jakarta bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto op Jakarta.