JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Delhi - Beste prijs met de beste service

Vliegtickets Delhi

 Met D-reizen vlieg je zorgeloos en goedkoop naar Delhi. Delhi is de hoofdstad van India en binnen ongeveer 9 uur vliegen ben je van Amsterdam in Delhi. Tijdens onze zomertijd is het hier 3,5 uur later dan in Nederland en in de winter is dat 4,5 uur later. Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan deze grote stad? Vergelijk dan nu alle vliegtickets naar Delhi en geniet straks van jouw verblijf in deze stad. 


Vliegen naar Delhi

Delhi is het politieke, economische en culturele centrum van India. Er is hier dan ook enorm veel te doen. Wij maakten een lijstje met een aantal hoogtepunten voor jou, die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Delhi.

Tips Delhi

  • Neem een kijkje in het dagelijkse Indiase leven door de binnenstad van Delhi te verkennen. Je ziet hier op straat veel mensen, verkeer, riksja’s, paarden en koeien. Daarnaast vind je er interessante cultuur en architectuur zoals, talloze moskeeën, tempels en andere bijzondere bouwwerken.
  • De Jama Mashid mag je absoluut niet missen, dit is de grootste moskee van India. Daarnaast mag een bezoek aan het gebouw Qutaba Minar ook niet ontbreken, dit is een stenen toren van ruim 70 meter hoog en een goed voorbeeld van de islamitische cultuur. 
  • Breng een bezoek aan de wijk Old Delhi, dit is een wijk gelegen in het centrum van de stad. Old Delhi staat bekend om zijn vele bazaars. Je vindt hier onder andere de grootste specerijenmarkt van Azië daarnaast vind je hier kleermakers die prachtige stoffen verkopen en kleding op maat voor je maken.
 

Boek jouw vliegticket naar Delhi bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Delhi.