JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Shanghai- beste prijs met de beste service

Vliegtickets Shanghai

Op zoek naar voordelige vliegtickets naar Shanghai? Boek die dan bij D-reizen! Shanghai is de grootste stad van China en gelegen in het oosten van het land. Na een vlucht van circa 11 uur land je al in deze Chinese stad. Houd wel rekening met het tijdsverschil: het is in Shanghai namelijk in de zomer 6 uur later dan in Nederland en in de winter 7 uur later. Wil je goedkoop vliegen naar Shanghai? Vergelijk dan hier alle vluchten naar Shanghai in één simpel overzicht.

Vliegen naar Shanghai

De grote metropool Shanghai, gelegen aan de Oost-Chinese Zee, is een zeer moderne havenstad die wordt gekenmerkt door zijn hoge wolkenkrabbers, luxe hotels en de rivier Huangpu.

Koloniale tijd: Verschillende delen van deze stad bevatten herinneringen uit het koloniale verleden. Een voorbeeld hiervan is de klassieke Yu tuin in het oude centrum, die in de 16de eeuw al werd aangelegd.

Modern: Het moderne gedeelte van de stad vind je aan de andere kant van de rivier de Pudong, hier staat een hoge TV uitkijktoren en tal van andere hoge wolkenkrabbers. 

Tempels: De bekendste tempel gelegen in het noordwesten van de stad is de Jaden Boeddha Tempel, deze tempel dateert uit 1882 en is bekend vanwege de witte boeddhabeelden uit Burma. Daarnaast vind je in het zuidwesten van Shanghai ook de bekende Longhua Tempel, deze tempel is gebouwd op fundamenten van andere heiligdommen.

Boek jouw vliegticket naar Shanghai bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Shanghai.