JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegen vanaf Duitsland - Goedkoop op vakantie - D-reizen

Vliegen vanaf Duitsland

Over de grens vliegen de voordelen je om je oren! Voor miljoenen Nederlanders is één van de Duitse vliegvelden dichter bij dan Schiphol, een heel goed en voordelig alternatief. 

Vlieg vanaf Duitsland

De luchthavens in Duitsland

Vliegen vanaf een andere Duitse luchthaven?

In onze reisbureaus verkopen wij vakanties van nóg meer (Duitse) touroperators. Ook met de mogelijkheid om te vertrekken vanaf een ander vliegveld in Duitsland. Kom bij ons langs, dan informeren we je graag!
Vind mijn reisbureau

Waarom vliegen vanaf Duitsland?

 • Drukte vermijden
  De luchthavens van Duitsland, zeker de luchthavens die dichtbij de Nederlandse grens liggen, zijn vaak een stuk compacter dan ons eigen Schiphol. Daardoor is het vaak minder druk en zijn de wachttijden korter. Bovendien verloopt het inchecken en de douanecontrole vaak lekker snel en efficiënt. Een heerlijk, stressvrij begin van je vakantie!

 • Reizen buiten de vakantieperiodes
  Duitsland heeft andere vakantieperiodes dan Nederland. Soms is het in Nederland al vakantie, maar in Duitsland nog niet. Dat scheelt natuurlijk enorm in de drukte, maar ook in prijs!

 • Ruime keuze in bestemmingen
  Talloze mooie vakantiebestemmingen zijn vanuit Duitsland te bereiken. Zo zijn er jaarlijks veel Nederlanders die vliegen vanuit Duitsland naar Turkije, maar ook naar landen als Egypte, Griekenland, Europese steden of juist verre zonvakanties: het is allemaal mogelijk.

 • Kosten besparen
  Voor velen de belangrijkste reden om vanuit Duitsland te vliegen: in veel gevallen ben je een stuk voordeliger uit.

Waarom is vliegen vanaf Duitsland zo goedkoop?

Ga je vliegen vanaf Dusseldorf of Weeze, dan zul je merken dat deze luchthavens een stuk kleiner zijn dan Schiphol. Kleinere vliegvelden brengen minder kosten met zich mee, waardoor jij als reiziger lekker goedkoop uit bent. Daarnaast hanteert Duitsland een lagere luchthavenbelasting. En kom je met de auto naar het vliegveld? Ook de parkeerkosten liggen in Duitsland meestal een stuk lager!

Vliegen vanaf Duitsland: iets voor jou?

Kom langs bij ons reisbureau om jouw vakantie te bespreken of bekijk ons online aanbod voor vluchten vanuit Duitsland. Zo scoor je goedkope vliegtickets naar jouw droombestemming!