Vliegen vanaf Duitsland
  • Scherpere tarieven en hoge kinderkortingen.
  • Kortere wachttijden.
  • Lagere parkeerkosten.
  • Extra vluchttijden en bestemmingen.

Vliegen vanaf Duitsland

Over de grens vliegen de voordelen je om je oren! Voor miljoenen Nederlanders is één van de Duitse vliegvelden dichterbij dan Schiphol, een heel goed en voordelig alternatief. Tip: in onze reisbureaus verkopen wij de vakanties van nóg meer (Duitse) touroperators. Liever zelf je vakantie samenstellen? Boek dan jouw vliegtickets op D-reizen.nl! Bekijk ook eens onze vakanties van allsun, alltours en Schauinsland.
Düsseldorf Airport

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Veel Nederlanders hebben de voordelen van vliegen vanaf Düsseldorf al ontdekt. Het ligt nog geen 45 minuten van de grens, je kunt er voordelig parkeren en er zijn heel veel maatschappijen die vanaf Düsseldorf Airport vertrekken.

In 2017 vertrokken in totaal meer dan 24 miljoen passagiers vanaf Düsseldorf, waarmee het na Frankfurt en München het derde vliegveld van Duitsland is. Ruim 80 luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf Düsseldorf naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd.

Alle vakanties vanaf Düsseldorf
Münster Osnabrück

Vliegen vanaf Münster-Osnabrück

De kleine luchthaven Münster-Osnabrück ligt op ongeveer een uur rijden van Enschede. De luchthaven telt ongeveer 800.000 passagiers per jaar waarvan ongeveer 10% afkomstig is uit Nederland. Wie wil vliegen vanaf Münster, heeft keuze uit diverse zonbestemmingen, zoals Griekenland, de Canarische Eilanden, Mallorca en Egypte.

Vertrekken vanaf een kleine luchthaven zoals Münster heeft veel praktische voordelen: korte inchecktijden, kortere rijen bij de controles en voordelig parkeren.
Alle vakanties vanaf Münster-Osnabrück
Airport Weeze

Vliegen vanaf Niederrhein - Weeze

Airport Weeze is één van de jongste luchthavens van Europa en de eerste privéluchthaven van Duitsland. De luchthaven ligt direct aan de A57 en is daardoor goed bereikbaar met de auto. 

Je kunt jouw auto bij aankomst parkeren op één van de ca. 7000 parkeerplaatsen op loopafstand van de luchthaven Airport Weeze. Bovendien ligt dit vliegveld op maar op 45 minuten rijden van Venlo en Nijmegen. 

Alle vakanties vanaf Niederrhein - Weeze

Vliegen vanaf Keulen-Bonn

Keulen-Bonn airport is een van de belangrijkste luchthavens van Duitsland. De luchthaven ligt op ongeveer 100 km afstand van de Nederlandse grens en is eenvoudig te bereiken via snelwegen en het openbaar vervoer. 
De luchthaven heeft jaarlijks 12 miljoen passagiers en er vertrekken bijna 30 vluchtmaatschappijen naar 129 verschillende vakantie-bestemmingen.

Kiezen voor een vakantie vanaf de luchthaven van Keulen-Bonn kan ook voor Nederlanders voordelig uitpakken.

Alle vakanties vanaf Keulen-Bonn

Vliegen vanaf Dortmund

De luchthaven van Dortmund ligt op ongeveer 2 uur reizen  vanaf Arnhem. De luchthaven verwerkt jaarlijks rond de 2 miljoen passagiers en er vertrekken vijf verschillende luchtvaartmaatschappijen met meer dan 40 verschillende bestemmingen.

De luchthaven van Dortmund heeft vier parkeergarages en drie parkeerterreinen. Vanaf de parkeerterreinen rijdt een gratis pendelbus die je heen -en terug naar het vliegveld brengt.

Alle vakanties vanaf Dortmund