JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis naar Azoren in 1 week - D-reizen

De hoogtepunten in één week!

Ontdek onze Azoren-expertise

Kom vrijblijvend langs!

plan een adviesgesprek

Rondreis Azoren in 1 week

Deze rondreis naar de Azoren van één week is voor de echte natuurliefhebber. Bewonder de hoogste vulkaan van Portugal, bekijk reusachtige kraters en wandel door groene valleien. Ook voor cultuur is er aandacht met rustgevende dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Deze voorbeeldreis brengt je naar 3 verschillende eilanden op deze archipel in de Atlantische Oceaan. São Miguel, Faial en Pico… ieder eiland is uniek! Doe inspiratie op met dit voorbeeld en laat je adviseren in één van onze reisbureaus. Onze reisadviseurs luisteren naar je wensen en stellen vervolgens een reis naar de Azoren helemaal op maat voor je samen. Kom eilandhoppen op de Azoren!

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis naar Azoren voor 1 week

Onderstaande reis is een voorbeeld om je een idee te geven van een 1-weekse rondreis naar Azoren. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

São Miguel

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Je start op het grootste eiland van de Azoren: São Miguel. Hier staat een huurauto voor je klaar. Begin deze rondreis met een bezoek aan de hoofdstad van het eiland. In Ponta Delgada kun je rondstruinen door het oude centrum met gezellige winkelstraten, terrasjes en veel street-art. Op natuurlijk gebied trekt de Caldeira das Sete Cidades de meeste bekijks, want dit is de grootste krater van de Azoren. São Miguel heeft veel mooie kratermeren zoals Lagoa Verde, Lagoa Azul en Lagoa do Fogo. Meer natuur vind je in Furnas waar je borrelende poelen, geisers en warmwaterbronnen aantreft.

Faial

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Met een binnenlandse vlucht vlieg je naar het volgende eiland: Faial. Op het vliegveld van Horta staat een nieuwe huurauto voor je klaar. De hoofdstad Horta is vernoemd naar de vele blauwe hortensia’s op het eiland. In Horta is de jachthaven populair met zeilers van over de hele wereld. Ook het centrum van Horta ook erg leuk met veel authentieke gebouwen. Bij Capelinhos loop je over landschappen die je doen denken aan de maan, erg bijzonder! Of ga naar misschien wel de mooiste plek van het eiland: Caldeira do Cabeço Gordo.

Pico

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Met de ferry bereik je makkelijk Madalena, de hoofdstad van het eiland Pico. Het centrum van Madalena is een wirwar van smalle straten, schilderachtige pleinen en uiteraard is de bruisende haven een must-visit. Van wijngebieden, grotten en lavavelden tot robuuste kliffen en een gigantische vulkaan… op Pico kom je het allemaal tegen! De ‘eyecatcher’ van het eiland de Ponta do Pico vulkaan met een hoogte van 2300 meter. Daarmee is het de hoogste berg van Portugal. Vanaf vele uitzichtpunten op het hele eiland kun je deze torenhoge vulkaan zien liggen.

São Miguel

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Via een binnenlandse vlucht bereik je weer São Miguel, het eiland waar je rondreis door de Azoren begon. Een goede tip is om op deze laatste dag nog een leuke excursie te plannen waarbij je walvissen kunt spotten. Een schipper brengt je naar de open zee en samen ga je op zoek naar walvissen die hier rondzwemmen. Het is een onbeschrijfelijk moment wanneer je een walvis boven het water ziet uitsteken. Probeer de walvis op camera vast te leggen!

Terugvlucht

Helaas zit je rondreis door de Azoren erop! Je vertrekt naar de luchthaven waarna je terugvliegt naar Nederland. In het vliegtuig kun je lekker terugdenken aan de fantastische eilanden die je hebt bezocht!

Routekaart voor deze 1-weekse rondreis door de Azoren

Dit is een voorbeeldreis. Laat je rondreis op maat samenstellen!

Ieder mens is uniek, met specifieke reiswensen. Daar hoort een unieke rondreis bij die geheel aan jouw verwachtingen voldoet. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak maak je een verre rondreis naar Azoren? Dan wil je toch een reis die op jouw lijf geschreven is? Wij geloven erin dat wij je een op maat gemaakte rondreis kunnen bezorgen met een persoonlijke benadering. Deze rondreis is dan ook een voorbeeld om je een idee te geven, want in onze reisbureaus vertellen wij je graag over alle mogelijkheden. Onze deskundige reisadviseurs  kunnen niet wachten om jouw wensen te horen, advies te geven en de beste tips te delen. Hieruit ontstaat een rondreis op maat die een herinnering voor het leven is!

Maak een afspraak

Je profiteert dan van: 

  • Gespecialiseerd advies voor jouw bestemming
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tips voor jouw rondreis
  • Maatwerkmogelijkheden
  • Financiële zekerheid met ANVR/SGR
  • Totale ontzorging


Er is altijd een D-reizen reisbureau bij jou in de buurt! 

maak een afspraak