JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Nieuw Zeeland - De Mooiste Rondreizen - D-reizen

Rondreis Nieuw Zeeland

Een rondreis naar Nieuw Zeeland maak je misschien maar één keer. Alle reden om een reis naar dit indrukwekkende land goed aan te pakken. Weet je al of je een rondreis per camper, met een huurauto of juist een groepsreis in Nieuw Zeeland wilt maken? Voor welke manier van reizen je ook kiest, plan je rondreis naar Nieuw Zeeland bij D-reizen. Dit land is een waar geschenk van moeder natuur en tovert een glimlach op het gezicht van iedere natuur- en reisliefhebber! Bekijk onze voorbeeldreis of maak meteen een afspraak in één van onze reisbureaus voor persoonlijk advies!

Ontvang advies op maat

Rondreizen naar Nieuw Zeeland

Voor Nieuw Zeeland kun je kiezen uit verschillende type rondreizen. Zou je eerder voor een groepsreis of een individuele rondreis gaan? Of misschien wel voor een camperreis of een rondreis helemaal op maat voor jou gemaakt? Bij D-reizen kun je terecht voor al deze type reizen! 

Highlights in Nieuw Zeeland voor een rondreis 

Waarvoor je helemaal naar de andere kant van de wereld reist? Nou, wel om onderstaande fantastische highlights die je gegarandeerd zullen verbluffen! 

  • Bekijk de warmwaterbronnen en pruttelende modderpoelen in het geothermische gebied van Rotorua 
  • Beleef een spectaculaire heli-hike op de gletsjers van Fox Glacier of Franz Josef Glacier 
  • Vaar met een cruise door het reusachtige fjord Milford Sound en bewonder de watervallen 
  • Ga langs bij de filmlocaties van de Hobbiton
  • Begeef je naar duizelingwekkende hoogte op de Sky Tower in Auckland
  • Spot dolfijnen en walvissen bij de kustplaats Kaikoura
  • Kajak in het schilderachtige landschap van Abel Tasman National Park

Rondreis op maat

Een reis naar de andere kant van de wereld moet een geweldige ervaring worden. Daarom geloven wij in een reis die aansluit op jouw wensen. Jij vertelt ons jouw reisideeën en wij maken vervolgens een voorstel op maat dat helemaal bij jou past. Zo creëren we samen een onvergetelijke rondreis door Nieuw Zeeland!

Wil jij een rondreis maken naar Nieuw Zeeland? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak. Samen kiezen we de perfect route uit!