JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Persbericht - Nieuw bij D-reizen: vliegtickets

PERSBERICHT
‘s-Hertogenbosch, 15 maart 2024

Nieuw bij D-reizen: vliegtickets

Goed nieuws voor liefhebbers van vliegvakanties: via de website van D-reizen zijn sinds deze maand ook losse vliegtickets te boeken. Hiervoor heeft D-reizen de handen ineen geslagen met technologiebedrijf Airtrade.

Tot nu toe was het op de D-reizen website alleen mogelijk om vliegtickets te boeken in combinatie met een hotel: een zogeheten pakketreis. Wel konden er al losse tickets worden geboekt in de fysieke reisbureaus.

Om een one-stop-shop ervaring voor de klant te creëren sloeg de bekendste touroperator van Nederland de handen ineen met Airtrade. Airtrade is specialist én marktleider als het gaat om online boekingsplatforms voor vliegtickets.


Voor D-reizen richtte het bedrijf een gepersonaliseerde Flight-Only boekingstool op, waar klanten zelf eenvoudig vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen vergelijken, en deze zo voor de beste prijs kunnen boeken. De gebruiksvriendelijke tool, het ruime aanbod en de scherpe tarieven zullen garant staan voor een naadloze boekingservaring.


“We zijn verheugd om onze samenwerking met D-reizen aan te gaan en hen te ondersteunen bij het verrijken van hun online dienstenaanbod met onze Flight IBE," zegt Jeroen Martron, CEO bij Airtrade."

Uiteraard is ook D-reizen enthousiast over deze samenwerking. “Geweldig, dat we zowel op de website als vanuit onze winkels potentiële klanten naar deze intuïtieve module kunnen verwijzen. Gemakkelijk en gericht zoeken binnen een breed aanbod van scherp ingekochte vliegtickets.” Aldus Anet Huzen en Femke van Tilburg, Directors Retail.

De boekingstool voor vliegtickets is vanaf nu te gebruiken via vliegtickets.d-reizen.nl.

E I N D E  P E R S B E R I C H T