JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Nieuw bij D-reizen: Aldiana Club Resorts | D-reizen

PERSBERICHT
’s-Hertogenbosch, 9 januari 2024


Nieuw bij D-reizen: Aldiana Club Resorts


Als eerste aanbieder op de Nederlandse markt, voegt D-reizen de Aldiana Club Resorts toe aan haar assortiment. De exclusieve, luxe keten bestaat uit 8 resorts in Oostenrijk, Spanje, Italië, Tunesië en Turkije. Vakanties naar Aldiana Club Resorts zijn per januari 2024 bij alle D-reizen reisbureaus te boeken.

Een primeur in Nederland

Bij onze oosterburen in Duitsland zijn de Aldiana Club Resorts al 50 jaar een begrip, maar op de Nederlandse markt is de keten compleet nieuw. D-reizen neemt nu de primeur, maar eind vorig jaar waren de voorbereidingen voor deze samenwerking al in volle gang. Zo hebben er twee studiereizen plaatsgevonden, naar Aldiana Club Fuerteventura op de Canarische Eilanden en naar de Aldina Clubs Salzakammergut en Hochkönig in Oostenrijk. Reisexperts van 18 verschillende D-reizen-filialen werden hier gastvrij ontvangen om het exclusieve hotelconcept te leren kennen.

Na deze exclusieve studiereizen werd een marketingplan opgesteld om Aldiana succesvol op de Nederlandse markt te lanceren. Zo werden er foto’s gemaakt, werd het op de Academy en het interne platform voor medewerkers geplaatst en lanceerde D-reizen een podcast en een inspiratievideo.

Luxe clubvakanties

Naast de drie resorts die tijdens de studiereis werden bezocht, bestaat Aldiana Club uit nog meer resorts: 8 in totaal, verspreid over Europa.

  • Aldiana Club Ampflwang (Oostenrijk)
  • Aldiana Club Salzkammergut (Oostenrijk)
  • Aldiana Club Hochkönig (Oostenrijk)
  • Aldiana Club Andalusien (Spanje)
  • Aldiana Club Fuerteventura (Spanje)
  • Aldiana Club Side Beach (Turkije)
  • Aldiana Club Calabria (Italië)
  • Aldiana Club Djerba Atlantide (Tunesië)

Clubgevoel, luxe en gastvrijheid komen hier naadloos samen. Stuk voor stuk zitten de Aldiana Clubs boordevol entertainment, culinaire hoogstandjes, faciliteiten voor de allerkleinsten en toffe programma’s voor de oudere kinderen. Ook sportieve activiteiten, zoals duiken, golf, paardrijden en wintersport komen veelvuldig aan bod. Al met al een breed scala aan premium voorzieningen, waarbij het meeste al bij de prijs is inbegrepen. Zodat vakantiegangers, van families en stelletjes tot solo reizigers, compleet zorgeloos een luxe clubvakantie beleven.

Met het aanbieden van de Aldiana Club Resorts wil D-reizen het luxe segment uitbreiden. Overnachtingen en (pakket)reizen hier naartoe, zijn vanaf januari 2024 te boeken bij alle meer dan 80 D-reizen winkels door heel Nederland.


E I N D E  P E R S B E R I C H T