JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Douwe Bob te horen én zien in D-reizen commercial | D-reizen

PERSBERICHT
’s-Hertogenbosch, 23 juni 2023


Douwe Bob te horen én zien in D-reizen commercial


In de nieuwe commercial van D-reizen is een bekende Nederlander te horen én zien: namelijk Douwe Bob! Met het nummer This World Is Our Home vieren we het leven, waar dan ook ter wereld.

D-reizen is enorm trots dat Douwe Bob een rol speelt in de tv-reclame die zaterdag 24 juni live gaat. De 30-jarige zanger schreef al eerder de nummers Summer Breeze (2020) en Season Of Your Dreams (2022) voor Prijsvrij Vakanties (onderdeel van D-reizen). Dit keer is D-reizen zelf aan de beurt: Douwe schreef het nummer This World Is Our Home vanuit zijn passie voor reizen. Zelf speelt hij ook een kleine rol in de commercial, die onlangs werd opgenomen in het zonnige Italië.

This World Is Our Home is de eerste track die de zanger uitbrengt na een tijdje gefocust te zijn op het vaderschap. Sinds hij vader is, is Douwe de wereld met hele andere ogen gaan bekijken. ‘Het leven heeft een nieuwe dimensie gekregen’, zegt hij er zelf over. Dit thema vormt dan ook de rode draad van de nieuwe track. Maar ook: je thuis voelen op deze wereld, liefde delen met vrienden, leven in het moment en gelukkig zijn. Dit sluit zo goed aan bij D-reizen dat This World Is Our Home ook de nieuwe slogan is van de reisorganisatie.

Dat het thema en de zomerse klanken van This World Is Our Home in de smaak vallen blijkt: het nummer had een week na de release al de titel van NPO Radio 2 TopSong te pakken. De track is te beluisteren Spotify.

Voor meer informatie kijk op www.douwebobmusic.com of neem contact op met:

Ewout Key Rameijer

management@douwebobmusic.com

E I N D E  P E R S B E R I C H T