JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Persbericht - D-reizen pakt groots uit met "A brand new D"

PERSBERICHT
’s-Hertogenbosch, 07 september 2021

D-reizen pakt groots uit met “A brand new D”

It’s a brand new D en dat mag gevierd worden! Deze week start de landelijke media campagne van D-reizen onder andere op radio en televisie. Een heugelijk moment voor het bedrijf dat sinds juli onderdeel is van Prijsvrij Vakanties.

De campagne “A brand new D” staat symbool voor een nieuw D-reizen. In alle uitingen hoor je het lied “A brand new day”, bekend van de film The Wiz en gezongen door onder andere Diane Ross en Michael Jackson, terug. Het lied gaat over vrijheid en nieuwe mogelijkheden en dat is nou net wat het nieuwe D-reizen de consument op het gebied van reizen bezorgd.

Sinds begin juli is D-reizen weer begonnen met de verkoop van reizen via de website en zijn er door heel het land gefaseerd winkels geopend. Het doel van D-reizen is om begin oktober de 100 meest succesvolle winkels heropend te hebben en daarnaast ook nog groots uit te pakken met een vernieuwend concept van reiswinkels in grote steden.

“Nu een groot deel van de winkels weer geopend is willen we heel Nederland laten zien dat we er weer zijn! Waar we in juli nog wat twijfel zagen bij de consument vanwege de wisselende reisadviezen neemt het consumentenvertrouwen nu toe” aldus Michelle de Wit, Chief Retail Officer van D-reizen.

“Iedereen heeft lang uitgekeken om weer te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Nu door corona de meeste verre vakantiebestemmingen nog beperkt toegankelijk zijn en regels continue veranderen, zien we juist in deze tijd dat de klant nog meer behoefte heeft aan het persoonlijk reisadvies van onze experts. De boekingen voor de herfstvakantie stromen dan ook weer binnen, zowel via de website als via de winkels”.

Contactpersoon
Michelle de Wit - Chief Retail Officer
m.dewit@prijsvrij.nl
073 6237779