JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Top 5 steden met oud en nieuw! Stedentrips nieuwjaar

Top 5 steden voor een knallend Oud & Nieuw

Het aftellen naar 1 januari gaat alweer beginnen. Knal die champagnekurk dit jaar in een andere topstad en bekijk de vuurwerkshows met de mooiste bezienswaardigheden als decor. Begin jouw jaar fris en fruitig met een onvergetelijke avond. Alleen dat is al een goed voornemen! 

Vind mijn Stedentrip

1. Happy New Year - New York

Oudejaarsavond op Times Square, voor velen een droom die voor jou uit kan komen. Je kan kiezen om dit aftelmoment te vieren met een enorme menigte of juist op een rustige plek vanuit een boot. In New York kan alles! De wereldberoemde ‘Ball Drop’ is misschien wel dé afsluiter om oorverdovend het nieuwe jaar in te knallen! 

Stedentrip New York
2. Felice anno nuovo - Rome

In de Eeuwige Stad kun jij jouw jaar afsluiten met spectaculair vuurwerk dat het eeuwenoude Colosseum kleurt. Het zal je niet verbazen dat de Italianen met hun fles Prosecco klaar staan en met de kurken knallend het nieuwe jaar in gaan. De hele menigte wenst elkaar het beste; of je elkaar nu kent of niet. Voor Italianen is het traditie om wakker te blijven totdat de zon weer opkomt, met alle gezelligheid houd jij dat ook vol! 

Stedentrip Rome3. Happy New Year - Londen

Kijk je ogen uit bij het vuurwerk dat achter de London Eye en boven de rivier de Theems wordt afgeschoten. Traditiegetrouw tel jij bij de Big Ben af tot het twaalf uur is en dan krijg jij een 15 minuten durende vuurwerkshow. De felle flitsen worden niet zomaar de lucht in geschoten; dit knalt precies uit elkaar op de klanken van een samengestelde muziekcompilatie. De afsluiting van het jaar mag natuurlijk niet té gewoontjes zijn! 

Stedentrip Londen4. Frohes neues Jahr - Berlijn

In Berlijn ga jij feestend het nieuwe jaar in. Op oudjaarsdag is er altijd een uitgebreid programma en vanaf 12:00 uur begint het feest al. Bij de Brandenburger Tor zijn er talloze live-optredens, eet- en drinktentjes en het belangrijkste: héél véél gezellige mensen die de sfeer compleet maken. Dit feest wordt gezien als het grootste open-air evenement ter wereld. Om middernacht word jij getrakteerd op een gigantische vuurwerkshow om het spektakel compleet te maken.
 

Stedentrip Berlijn


5. Feliz año nuevo - Barcelona

Spanje en tradities, je komt er niet omheen en dat maakt het zo mooi. Er wordt overal wel iets anders georganiseerd, maar alle Spanjaarden doen om middernacht hetzelfde: op elke klokslag wordt er een druif gegeten. Elke druif staat voor een maand vol met geluk, dus neem ze alle 12 mee en eet ze op. Door de stad worden verschillende vuurwerkshows, galashows en feesten gegeven dus je zal altijd wel iets vinden waar jij het jaar op jouw manier goed af kunt sluiten! 

Stedentrip Barcelona