JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Winterzonbestemmingen: de mooiste stranden - D-reizen

De mooiste stranden van onze winterzonbestemmingen

Verlang jij ook zo naar de zon en kun je wel wat Vitamin SEA gebruiken? Lees dan snel verder en waan jezelf even op één van de prachtige stranden van onze populaire winterzonbestemmingen. Wie weet vertoef jij deze winter wel op een van deze heerlijke zonnige stranden.

Vind mijn winterzonbestemming1. Papagayo Beach - Lanzarote

Het Papagayo strand is één van de populairste stranden van Lanzarote, en dat is niet zo gek! Papagayo Beach is een kleine baai met wit zandstrand en prachtige blauwe golven. Het stille, smaragdgroene water maakt het plaatje helemaal af. Bovendien maakt het deze baai de perfecte stek om te snorkelen! Officieel bestaat het strand uit 6 witte strandjes die gescheiden worden door rotsen. 

Tip! Geniet van de zonsondergang aan de rand van de heuvel. Je hebt prachtig uitzicht en zult versteld staan van de kleuren die voorbij zullen komen.

Vind mijn vakantie naar Lanzarote

2. Grote Knip - Curaçao

Wie aan Curacao denkt, denk aan hagelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, verse cocktails, kraakhelder blauw water en gezellige muziek. En zo is het! Curacao wordt zelfs tot een van de “Best Beach destionations” benoemd (Yahoo)! Het eiland heeft meerdere (grote en kleinere) stranden, die eigenlijk allemaal even leuk zijn om een keer te bezoeken! Ideaal om te doen als je een huurauto hebt. 

Langgerekte zandstranden zal je niet snel vinden op Curaçao … eerder kleine baaitjes, ‘bountystranden’ dus! De ‘Grote Knip’, Westpunt van Curacao, is het populairste strand van het eiland. Je vindt hier geen strandbedjes en beachclubs, maar rotsen en zand! Een leuk authentiek strandje dus. Neem lekker je eigen eten en drinken mee en je kunt er zo een hele dag vertoeven. Vergeet vooral je snorkel niet, want je kunt heel goed snorkelen bij de rotsen! Snorkelen te soft voor jou? Dan kun je vanaf je kliffen zo de zee induiken.

Vind mijn vakantie naar Curaçao

3. Santa Monica - Boa Vista, Kaapverdië

Op Boa Vista beleef je Caraibische sferen, maar dan op slechts 6 uurtjes vliegen. Kaapverdië doet er met zijn stranden ook zeker niet minder om … Witte zandstranden, een verfrissende zee, palmbomen en watersporten. Boa Vista betekent letterlijk ‘mooi uitzicht’ en dat begrijp je pas echt als je op het strand Santa Monica geweest bent. 

Na een hobbelige weg gereden te hebben denkend dat je naar niemandsland rijdt, kom je op misschien wel het mooiste stukje land van Boa Vista. Santa Monica is een prachtig groot strand en is zelfs tot één van de mooiste stranden in de wereld benoemd. Het allermooiste is misschien nog wel dat er bijna niemand is. Wil je even niet meer liggen? Dan kun je naar het scheepswrak toe, die midden in de azuurblauwe zee ligt, dit geeft een prachtig plaatje!

Vind mijn vakantie naar Kaapverdië