JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Wat kun je doen op ‘s werelds grootste cruiseschip? | D-reizen

Wat kun je doen op ‘s werelds grootste cruiseschip?

Van waterpark en schaatsbaan tot bruisend nachtleven: het gloednieuwe cruiseschip Wonder of the Seas bewijst dat cruisevakanties al lang niet meer alleen voor ouderen zijn. Lees mee en ontdek welke 10 uitzonderlijke activiteiten je te wachten staan op het grootste cruiseschip ter wereld!

362 meter aan plezier

Wonder of the Seas is een nieuwe parel van Royal Caribbean Cruises. Het extravagante schip werd in 2022 te water gelaten en is het grootste cruiseschip ter wereld. Met een gewicht van 236.857 ton is Wonder of the Seas wel 5 keer zo groot als de Titanic! Ook de afmetingen zijn indrukwekkend: Wonder of the Seas is maar liefst 362 meter lang en 64 meter breed. Er is plek voor bijna 7.000 passagiers die naar de mooiste bestemmingen reizen, maar ook onderweg de leukste avonturen beleven. Eigenlijk is het een compleet vakantiepark op zee! Wat dat luxe vakantiepark allemaal te bieden heeft?1. Van de glijbaan in je eigen suite

Eigenlijk zijn alle hutten van Wonder of the Seas mooi, maar het hoogtepunt vind je in de Ultimate Family Suites. De kinderen komen in no-time opdagen als je ze roept, want in deze superluxe suite loopt er een glijbaan van de kinderkamer naar de woonkamer!

2. Sjees 10 verdiepingen omlaag

Er is nog meer glijplezier te beleven: de Ultimate Abyss℠ is een glijbaan op het schip, waarmee je wel 10 verdiepingen omlaag glijdt! Als je durft tenminste…

3. Ziplinen

Wonder of the Seas beschikt over maar liefst 8 ‘buurten’, waarvan de Boardwalk er één is. Dit gedeelte bruist van het entertainment en ligt centraal in het schip. Hoe de Boardwalk er van bovenaf uitziet? Dat mag je zelf ontdekken, want met de zipline roetsj je er zo overheen!

4. Leer surfen op de FlowRider

Met meerdere zwembaden, hot tubs én een fantastisch waterglijbanenpark, kun je op het grootste cruiseschip ter wereld zwemmen tot je huid er gerimpeld van is. Maar voor de echte beachboys en -girls is er nóg een populaire activiteit: een surfsimulator! Terwijl het schip door de golvende zee vaart, trotseer jij dus de (kunstmatige) golf van de FlowRider. Wat een uniek idee!

5. Proost met zeezicht

Spendeer je tijd in het ruime sop, dan wil je daar natuurlijk optimaal van genieten. Op Dek 15 van Wonder of the Seas zit daarom de Vue Bar℠. Hier smaakt jouw drankje extra lekker, omdat je fantastisch panoramisch zeezicht hebt.

6. Prikkel je zintuigen bij het Wonderland Restaurant

Wonder of the Seas heeft wel 21 restaurants. Dat is misschien te veel om allemaal te proberen tijdens één cruise, maar welke je zeker niet mag overslaan is het Wonderland Restaurant. De gerechten hier zijn niet alleen heerlijk, maar ook een heus visueel spektakel!

7. Bezoek concerten in de Music Hall

Speciaal voor muziekliefhebbers is er een concertzaal aan boord. Na een swingende show bij de Music Hall, mag je zelf trouwens ook je zangkunsten laten horen in de karaokebar.8. Sla een hole-in-one op de minigolfbaan

Ook tijdens een cruise met kinderen is er genoeg te beleven. Dat je kunt minigolfen op een cruiseschip is sowieso al bijzonder, maar de speelse Wonder Dunes minigolfbaan zit ook nog eens vol storytelling en heeft een leuk onderwaterthema. Nu nog even je swing oefenen…

9. Beleef epische shows

Ook op het grootste cruiseschip ter wereld is het spectaculaire AquaTheater van Royal Caribbean terug! Dit watertheater heeft het diepste zwembad op zee, waar acrobaten vanaf een hoge duikplank in duiken. Neem plaats op de amfitheater-achtige tribunes, leun achterover en kijk je ogen uit!

10. Draai een pirouette op de schaatsbaan

Voor een tropische cruisevakantie heb je weinig nodig: zwemkleding, zonnebrandcrème en… schaatsen!? Ja, want Wonder of the Seas heeft een schaatsbaan! Oefen je pirouettes of kijk af bij de professionals tijdens één van de indrukwekkende kunstschaats-shows.

Zo zie je maar: cruisevakanties zijn hartstikke leuk! Kom zelf aan boord en geniet ook van een onbezorgde vakantie vol entertainment. Wat zou jij als eerste doen op ‘s werelds grootste cruiseschip?

Ja, cruise met Wonder of the Seas


Bekijk alle cruises