JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Top 5 leuke fietsbestemmingen - Tips & inspiratie

De 5 leukste fietsbestemmingen

Met de fiets zie je vaak méér van de bestemming en kom je op onontdekte plekken. Vaak weten mensen niet eens dat dit kan tijdens hun vakantie of stedentrip! Wij hebben speciaal voor jou 5 leuke fietsbestemmingen opgezocht.

1. Barcelona

Barcelona is ideaal om per fiets te verkennen! Binnen 3 uur heb jij alle highlights van de stad gezien én kun jij thuis wat meer vertellen over de stad! Bekijk de mogelijkheden online en reserveer jouw Barcelona fietstocht vooraf.


2. Bangkok

Als je aan Bangkok denkt, denk je niet meteen aan een fietstour. Het lijkt gekkenwerk om door alle slalomweggetjes heen te fietsen, maar het is een ervaring die je nooit zult vergeten! Je begint de tour in Chinatown, pakt de boot door de wateren van de buitenwijken van Bangkok en komt langs mooie tempels op de Chao Praya rivier. Een hele ervaring!


3. Kos

Op bijna elk hoekje van de straat vind je wel een fietsverhuurder! Het Noorden van het eiland is vlak, wat dit gedeelte van het eiland uitstekend maakt voor een ritje met de fiets! Bij de Noordkust kun je langs de prachtige kustlijn fietsen, waar brede fietspaden zijn (handig!). Je komt uit in Kos-stad en kunt terug via de hoofdweg van Antimáchia naar Kos-Stad. Voor de echte fietsliefhebbers onder ons: daag jezelf uit en fiets terug door de branding!


4. Praag

Praag, een fietsvriendelijk openluchtmuseum met veel fietspaden, wat deze stad perfect maakt om per fiets te verkennen! Fiets de kastelenroute langs de Moldou, door de historische Joodse wijken of over de bekende Karelsbrug. Bekijk de begeleide fietstochten in Praag online en kies je favoriet.5. Sicilië

Sicilië heeft een prachtige omgeving om te fietsen. Fiets langs wijngaarden en olijfbomengaarden die weer worden afgewisseld met graanakkers. Onderweg kom je kleine dorpjes tegen, opgravingen en een groene natuur. Het landschap is heuvelachtig, dus zal je veel klimmen en dalen. Bovendien is er weinig verkeer op de kleine binnendoorweggetjes, ideaal! De dorpjes zijn erg gezellig om doorheen te fietsen en uit te rusten op een terrasje.