JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Harmony of the Seas cruise boeken? | D-reizen

Dé keuze voor een Caribbean cruise

Populair bij gezinnen

Culinair genieten aan boord

Plan mijn cruise

Harmony of the Seas

Niet alleen op de meest tropische bestemmingen, maar ook op de cruise zelf je ogen uitkijken? Welkom aan boord bij Harmony of the Seas! Dit fantastische schip tilt cruisen naar een hoger level. Letterlijk, want vanaf de Ultimate Abyss℠ glijbaan of de spannende zipline word je beloond met mooie uitzichten! Ben je klaar voor een Caribische cruisevakantie vol familiepret? 

Maak een afspraak

Faciliteiten van Harmony of the Seas

Harmony of the Seas is een schip van Royal Caribbean Cruises dat sinds 2016 naar de mooiste uiteenlopende bestemmingen vaart. Het schip behoort tot één van de grootste cruiseschepen ter wereld. Fijn, want zo is er volop ruimte voor alle faciliteiten die je je kunt wensen – en meer! Dacht je dat cruisen suf was? Wacht maar tot je hebt gezien wat Harmony of the Seas voor innovatieve snufjes heeft aan boord heeft! Wat dacht je van een klimmuur, waterpark, schaatsbaan en een escape room?

Avontuur voor jong en oud

  • Via grootste glijbaan op zee zoef je 10 verdiepingen naar beneden
  • Volop waterpret in het aquapark met waterglijbanen
  • Zoef via de zipline boven de Boardwalk®

Swingend entertainment

  • Geniet van Broadway shows, zoals Grease
  • Live muziek, dansavonden en bruisende feestjes, waaronder pool parties!
  • Volg leuke creatieve cursussen en workshops

Culinaire innovaties

  • Bestel een drankje bij de robot van de Bionic Bar®
  • Bijzonder: de bewegende ‘Rising Tide’ bar verplaatst zich tussen de dekken!
  • Smullen bij het Italiaanse restaurant van Jamie Oliver

Ontspannen cruisen op Harmony of the Seas

Na een dag vol adrenaline en plezier is het wel zo fijn als je af en toe een rustmomentje kunt inplannen. Zoek bijvoorbeeld een plekje bij het zwembad: omdat Harmony of the Seas door de Caribische zee vaart, schijnt er altijd een heerlijk zonnetje. Daarnaast heeft het schip een heerlijke spa, een Central Park vol tropische planten en zijn er comfortabele hutten om in te slapen.

Caribbean cruise met Harmony of the Seas

Met Harmony of the Seas cruisen? Maak je klaar voor een vakantie vol zon en tropische stranden, want dit schip van Royal Caribbean vaart door het Caribisch gebied. Wanneer je aanmeert op de mooiste eilanden, zoals Curaçao, de Dominicaanse Republiek of Aruba, ontdek je baaien die rechtstreeks uit een piratenfilm lijken te komen, geniet je van de zon op de witste stranden en word je direct vrolijk van de kleurrijke, Caribische architectuur.

Als klap op de vuurpijl breng je ook een bezoekje aan CocoCay. Dit privé-eiland is exclusief toegankelijk voor wie met Royal Caribbean op cruisevakantie gaat. Je vindt er de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika, het grootste golfslagbad van het Caribisch gebied en meer! Kortom, alles voor eindeloos veel waterpret!

Jouw Harmony of the Seas cruise boeken

Ben je ook toe aan zo’n harmonieuze cruisevakantie vol actie en avontuur? En dat ook nog eens onder de Caribische zon? Dan ontvangen we jou graag bij één van onze D-reizen filialen. We horen dan graag alles over je droomcruise en kunnen deze dan ook direct voor je boeken. Handig, toch?Maak een afspraak


Bekijk de andere Royal Caribbean cruises