JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
MSC Virtuosa cruise boeken? | D-reizen

Innovatief cruiseschip

Elke avond een andere show

Bestel een kosmische cocktail bij Rob de robot-barman

Plan een adviesgesprek

MSC Virtuosa

Stap aan boord van de MSC Virtuosa! Dan beleef je namelijk een cruisevakantie vol amusement, zwemplezier en culinaire verwennerij met een futuristisch tintje. Je zou haast vergeten dat je onderweg nog naar de mooiste bestemmingen vaart! Ben je klaar om met ons mee te cruisen?

Maak een afspraak

Faciliteiten MSC Virtuosa

De MSC Virtuosa is één van de schepen van MSC Cruises. Het schip is vrij nieuw – het maakte zijn eerste reis in 2021 – en is op de MSC Grandiosa na het grootste schip van de rederij. Aan boord is plek voor wel 5772 passagiers. Zoals je mag verwachten op zo’n groot schip is de MSC Virtuosa ook groots in entertainment. Winkelen, spetteren in het aquapark, uitgebreid dineren, een theatershow bezoeken; niets is te gek.

Fun voor jong en oud

De MSC Virtuosa is zeer geschikt voor een cruise met kinderen. Aan boord vind je wel 5 zwembaden, een spetterend aquapark met glijbanen, een arcade hal en een LEGO-speelruimte. Voor de racemonsters is er zelfs een F1 simulator!

Grootste winkelgebied op zee

MSC overtreft zichzelf: op de Virtuosa vind je wel 1168 m² aan winkelruimte. Je vindt het winkelgebied onder de overdekte promenade, tevens de langste LED-dome op zee. En na het winkelen? Dan schuif je aan bij één van de 10 eetgelegenheden.

Showtime!

Geen dag is hetzelfde, want in het Grand Theatre kun je elke avond een andere show bijwonen. Lekker afwisselend! Sluit je dag af bij Rob, de eerst humanoïde robotbarman op zee. Hij maakt de lekkerste cocktails van het universum voor je klaar.

Met MSC Virtuosa op cruise: waar naartoe?

Tijdens een MSC Virtuosa cruise zijn er vele vaarroutes mogelijk, maar het schip gaat het vaakst op Europa cruise. Vanuit Southampton vaar je bijvoorbeeld naar het zonnige zuiden rondom de Middellandse Zee. Of ga juist naar Noord-Europa, waar je je laat betoveren door de fjorden en andere indrukwekkende natuur. Wat je precies te wachten staat, is afhankelijk van jouw wensen en de reisduur. Je kunt al vanaf 1 nacht tot wel 27 nachten met de MSC Virtuosa meevaren.

Jouw MSC Virtuosa cruise boeken

Heb je jouw ideale cruiseroute in je hoofd al helemaal uitgestippeld? Of heb je juist nog geen idee waar jouw droomreis naartoe gaat, maar wil je gewoon graag een keer met de MSC Virtuosa reizen? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde D-reizen reisbureau, dan helpen we je graag verder!

Zoek mijn reisbureau


Bekijk de andere MSC cruises