JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Comomeer - Met de auto naar het Comomeer - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Comomeer

Authentieke villa's, charmante stadjes en kleurrijke bloemen: ze vormen hét decor van een autovakantie naar het Comomeer. Dit idyllische meer is een van de mooiste en mondaine plekken van Italië. Ontdek sfeervolle dorpjes en maak wandelingen in de omgeving. Sleutels gepakt? Ga voor een onvergetelijke reis met de auto naar het Comomeer!

Autovakantie Comomeer

Waarheen op autovakantie aan het Comomeer?

Een autovakantie naar Italië? Dat brengt je naar een van de mooiste plekken van het land: het haast paradijselijke Comomeer, gelegen in de regio Lombardije. Ook is het een van de meest mondaine plekken van Italië: aan dit meer vind je namelijk tal van statige herenhuizen die veelal het decor voor films en commercials vormen. Na een tour door de prachtige, Italiaanse bergen bereik je het indrukwekkende Comomeer. Je vindt hier dan ook de meest sfeervolle stadjes, pittoresk gelegen aan het water. Ontdek het mooie Bellagio, Lecco en Domaso. En, struin urenlang door de straatjes van het eeuwenoude Como. Wil je typisch Italiaanse sferen beleven? Bezoek dan het schilderachtige Varenna, vol van gekleurde huisjes. Ben je toe aan de mooiste bergweggetjes van Italië, op weg naar deze schilderachtige bestemming? Ga op autovakantie naar het Comomeer!

Bellagio

Authentieke bestemming

Luxe hotels en villa's

Vakantie aan het meer

bellagio

Como

Grootste stad aan het meer

Bewonder de oude stadsmuren

Leuk centrum met smalle straatjes

como

Azzano Di Mezzegra

Gelegen in een mooie baai

Aan de voet van groene heuvels

Karakteristiek vakantieoord

Azzano Di Mezzegra

Wat nodig voor een autovakantie naar het Comomeer?

Wil je op autovakantie naar Italië, zoals met de auto naar het Comomeer? Een goed begin is het halve werk: we raden je aan je om, voor je met de auto naar het Comomeer gaat, even wat praktische tips door te nemen:

  • Een gevarendriehoek en reflecterende veiligheidsvestjes voor alle inzittenden zijn verplicht bij je te hebben;
  • Ga vooraf na of er aanvullende eisen zijn voor de doorreislanden.
  • Sommige Italiaanse steden zijn aangewezen als milieuzone. Hier kan een milieuvignet nodig zijn;
  • Betalen op de tolwegen in Italië kan contant of met een betaalkaart;
  • Ga je op wintersportvakantie naar het Comomeer? Controleer van tevoren of winterbanden, sneeuwkettingen of spijkerbanden noodzakelijk zijn.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Binnen de verschillende type autovakanties naar het Comomeer hebben wij de meest populaire voor je uitgezocht. Zo vind je altijd de autovakantie die bij jouw wensen past. Ga je met kinderen naar het Comomeer? Bekijk dan de fijne campings of kindvriendelijke hotels. Ga je voor een zonvakantie? Ontdek dan onze hotels met zwembad of direct aan het meer. Wanneer je er nog niet helemaal uit bent naar wat voor type autovakantie je op zoek bent, maak dan gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.