JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Travel Tuesday? Elke dag de beste deals bij D-reizen

De beste vakantiedeals

Goedkope reizen en vliegtickets

Ruime keuze aan bestemmingen

alle vakantie deals

Travel Tuesday 2023

Black Friday en Cyber Monday zijn achter de rug... En, nu is het tijd voor Travel Tuesday op dinsdag 28 november 2023! Op deze dag profiteer je van de beste vakantiedeals en hoge kortingen. Kies je voor de zon in Spanje, ontdek je de culinaire Griekse keuken of laat je je liever all inclusive in de watten leggen in Turkije? 

Vind mijn vakantie deal

Extra voordelig op vakantie

Op Travel Tuesday wordt het vroegboekseizoen afgetrapt met de beste reisdeals en hoge kortingen. Misschien heb je heb tijdens Black Friday wel een paar sneakers gescoord of een nieuwe vaatwasser met Cyber Monday? Sluit deze kortingenreeks dan af met het boeken van je droomreis! Ga op zoek naar jouw ideale vakantie, want het volledige aanbod van 2024 staat eind november online. Zo geniet je extra lang van de vakantievoorpret!


D-reizen beschikt over het grootste vakantieaanbod van Nederland. Omdat we prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en gebruik maken van fluent pricing, heb jij altijd de beste deal te pakken. Snelle beslissers profiteren bovendien van volop keuze, want er is nog voldoende beschikbaar voor de meivakantie en zomer van 2024. De goedkope prijzen voor reizen en vliegtickets worden automatisch ingeladen en met elkaar vergeleken. Bekijk daarom snel het volledige aanbod online, want de goedkoopste optie wordt automatisch getoond. Zet je koffers dus maar vast klaar! Toch nog hulp, tips of inspiratie nodig bij het uitstippelen van jouw vakantie? Bij onze reisbureaus staat de koffie al voor je te pruttelen. Zien we je daar?