Win een plekje in onze Lovebus - actie afgelopen

Met wie wil jij een BUSschuitje eten in Parijs?

Wij hebben de afgelopen dagen duizenden reacties ontvangen op onze actie. Ontzettend bedankt voor jullie mooie inzendingen! Houd deze pagina goed in de gaten voor de volgende Valentijn.

Ook een keer met de bus naar Parijs? Of een andere mooie busrondreis maken?

Bekijk alle busvakanties van De Jong Intra Vakanties ►

Valentijn en vakantie: een perfect stel

Wat is er nou romantischer dan een weekendje weg rondom Valentijnsdag? Wij hebben speciale Valentijnsdeals voor je naar o.a. Nederland en België, maar ook de beste aanbiedingen naar bijvoorbeeld Venetië, Boedapest of Valencia.

Ook als je Valentijnsdag thuis viert, hebben we een leuke cadeautip voor je:
de D-reizen Giftcard. Met deze cadeaubon, die in al onze reisbureaus verkrijgbaar is, geef je je liefje een stukje van jullie volgende vakantie.

Bekijk onze Valentijnsdeals

Weg met Valentijnsdag

Boek stiekem één van onze romantische overnachtingen en verras hem of haar met een weekendje weg. Wij hebben zéér betaalbare aanbiedingen voor een onbetaalbare ervaring.


Boek een Valentijnsdeal ►

Lees alles over de D-reizen Giftcard

Geef een stukje vakantie

Ook als jullie thuis Valentijnsdag vieren, kun je je liefje verwennen met een (stukje) vakantie! Onze Giftcard is te koop en in te wisselen in al onze reisbureaus. 


Alles over onze Giftcard ►

Kom op 14 februari langs in het reisbureau

Kom langs op 14 februari

Een romantische vakantie voor jullie samen is een cadeau voor de eeuwigheid. Wij zouden het een eer vinden om dat cadeau voor jullie te regelen op de meest romantische dag van het jaar!


Maak alvast een afspraak ►