Zonvakantie Corfu

Natuurliefhebbers, cultuurproevers of strandgangers: Corfu heeft voor elk wat wils! Dit Bloemeneiland heeft een schitterend landschap, lange zand- en kiezelstranden en vele historische bezienswaardigheden. De gezellige badplaatsen bieden een uitstekend uitgaansleven en ... Lees meer over Corfu

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Corfu

Natuurliefhebbers, cultuurproevers of strandgangers: Corfu heeft voor elk wat wils! Dit Bloemeneiland heeft een schitterend landschap, lange zand- en kiezelstranden en vele historische bezienswaardigheden. De gezellige badplaatsen bieden een uitstekend uitgaansleven en landinwaarts vind je nog diverse authentieke dorpjes. De vriendelijke mensen en het heerlijke klimaat maken jouw vakantie compleet!

Hoogtepunten Corfu

Corfu-stad is de stad van het uitgaansleven. Feesten kun je in de vele discotheken en barretjes. Daarnaast kun je genieten van Griekse gerechten in de sfeervolle restaurantjes. De bruisende stad heeft ook vele culturele bezienswaardigheden, zoals de Agios Spiridon-kerk, en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Corfu ligt op een kleine afstand van Albanië. Via een boottocht kun je dit prachtige land bezoeken. De vergane stad Butrint is een echte aanrader voor de cultuurliefhebber. De wondermooie basiliek en prachtige kapel zijn één van de vele bezienswaardigheden.

Een tour op het eiland zelf mag je zeker niet missen!  Door de veelzijdigheid is Corfu uitermate geschikt om er met een huurauto op uit te trekken en het eiland te verkennen. Naast de schitterende baaien en stranden kom je langs authentieke dorpjes.

Op vakantie naar Corfu

Corfu is één van de meest veelzijdige Griekse eilanden in de Ionische Zee, het deel van de Middellandse Zee ten zuidoosten van de Laars van Italië. Dit eiland heeft een prachtig groen landschap met aan de oostkust toeristische badplaatsen en landinwaarts authentieke dorpjes. 

Culturele bezienswaardigheden kun je met verschillende eilandexcursies en boottochtjes bezichtigen. De natuur leent zich voor mooie fietstochten en wandelingen.

Langs de verschillende kustplaatsen vind je lange zand- en kiezelstranden en vele horecafaciliteiten waar je heerlijk kunt eten om vervolgens een bruisend nachtleven op te zoeken.

Corfu heeft alles wat een vakantieliefhebber zich wenst! Het eiland is dan ook geschikt voor een breed publiek.

Omhoog arrow_upward