Vakantie België

Op zoek naar een veelzijdig vakantieland maar toch dicht bij Nederland? Een actieve vakantie of genieten in een grote stad? België heeft alles: een mooie natuur (de Ardennen), landelijke dorpjes en een strand aan de Noordzeekust. En dat allemaal op slechts een paar uur rijden van Nederland. Wissel de prachtige natuur in de Ardennen af met dagje in een van de vele authentieke steden of een dagje strand. Breng een bezoek aan Brugge, Antwerpen, Luik of Knokke - Heist. Wij verkopen en vergelijken het complete aanbod van alle grote touroperators en hebben daarom de allergrootste keuze voor een vakantie België.Altijd de beste deal naar België

D-reizen heeft speciaal voor u de voordeligste (auto)vakanties, campings, hotels en vakantiehuizen in België geselecteerd. U bent bij D-reizen op het juiste adres als u op zoek bent naar een vakantie België. 


Alle vakanties naar België

Rijafstanden België

Binnen slechts enkele uren bent u al bij onze zuiderburen met de auto. De grote steden zoals Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel liggen maximaal 250 kilometer van Amsterdam. Als u richting de prachtige Ardennen gaat, richting het zuidelijkste gedeelte van België, bent u ongeveer 4 uur onderweg vanaf Amsterdam.


Treinreizen naar België

De trein brengt u comfortabel en snel in België. Vanaf Amsterdam bent u met de comfortabele Thalys trein binnen slechts 5 kwartier in Antwerpen en binnen 1,5 uur in Brussel. Het station van Antwerpen is kort geleden gerestaureerd en wordt als een van de mooiste stations ter wereld beschouwd! Nog meer reden dus om met de trein naar België te gaan.

Bekijk ons ruime aanbod treinreizen naar België en vertrek vandaag nog met de trein!

Vind een vakantie naar België