Weekendje weg

Stedentrips

Bekijk onze stedentrips naar tientallen bestemmingen. Van budget tot luxe. Kies uit reizen met eigen auto, bus, trein, boot of vliegtuig.

> Onze stedentrips

Onze stedentrips >

Korte vakanties tot 80% korting

Weekendjes en nachtjes weg in binnen- en buitenland. Tip: meld u aan voor de dagelijke D-deals nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!

> Onze korte vakanties

Onze korte vakanties >

Hotels

Boek een hotelovernachting voor uw weekendje weg, zakenreis of familiebezoek. Keuze uit ruim 550.000 hotels wereldwijd, van budgethostel tot luxe 5*-resort!

> Vind een hotel

Vind een hotel >

Meer weekendjes weg en korte vakanties

Weekendje weg met persoonlijke service

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een perfect weekendje weg? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, maar ook telefonisch en via e-mail. Als u uw wensen met haar bespreekt, ontvangt u gratis en vrijblijvend een prijsopgave met een aantal suggesties.Wilt u ook een Persoonlijke Reisassistent?

Download dan onze gratis app Mijn Reisassistent. Open de app, vul uw postcode in en u krijgt automatisch uw eigen Reisassistent toegewezen.
Vervolgens heeft u uw Persoonlijke Reisassistent altijd dichtbij. Voor, tijdens en na uw weekendje weg!
Uiteraard kunt u ook telefonisch, via e-mail of webchat en in onze Vakantiewinkels bij ons terecht voor een eigen Reisassistent.