Vakantie Alvor

Het unieke Alvor brengt je zeker in vervoering. Deze schitterende badplaats biedt prachtige stranden, enerverende excursies en sfeervolle restaurants. Elke vakantieganger zal hier genieten van de idyllische omgeving en authentieke Portugese sfeer. Je hebt volop vertier ... Lees meer over Alvor

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Alvor

Het unieke Alvor brengt je zeker in vervoering. Deze schitterende badplaats biedt prachtige stranden, enerverende excursies en sfeervolle restaurants. Elke vakantieganger zal hier genieten van de idyllische omgeving en authentieke Portugese sfeer. Je hebt volop vertier in Alvor!

Hoogtepunten Alvor

Je moet absoluut een bezoek brengen aan het natuurreservaat Quinta da Rocha. In dit natuurpark zie je de schitterende flora en fauna van de Algarve. Het reservaat staat vooral bekend als een gebied waar veel waadvogels leven.

In de omgeving van Alvor kun je heerlijke wandelingen maken. Je krijgt zo een goed beeld van de prachtige natuur en het schitterende uitzicht over de badplaats.

In Alvor is een ruim opgezet waterpretpark. Je kunt hier met het hele gezin een hele dag vertoeven. Vele glijbanen, mooie zwembaden en gezellige restaurants maken van dit park een ware ontdekking!

Op vakantie naar Alvor

De kleine badplaats Alvor ligt in de zuidkust van Portugal, op circa 65 km van de luchthaven van Faro en tussen de steden Lagos en Portimão. Aan de voet van het centrum van Alvor is een visafslag, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de haven van de badplaats. In de kern van de plaats vind je een groot aantal restaurants en diverse winkeltjes.

Alvor heeft twee zandstranden met veel watersportfaciliteiten, zodat je jezelf geen moment hoeft te vervelen. 's Avonds is het goed toeven in de gezellige horecagelegenheden. In de buurt van Alvor kun je genieten van een schitterende natuur. De plaats is ook een goed uitgangspunt om de vele bezienswaardigheden te ontdekken die de Algarve rijk is.

De charmante badplaats Alvor wordt bezocht door een zeer gemengd publiek. Door een combinatie van leuke excursies, mooie stranden en een levendig centrum is er voor iedereen wat wils!

Omhoog arrow_upward