Vliegtickets Curaçao

   

Vliegen naar Curaçao (AMS - CUR)

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets naar Curaçao. Via D-reizen vliegt u zorgeloos en voordelig naar Curaçao. Na een vlucht van gemiddeld 10 uur bent u al op deze zonnige bestemming. Curaçao is een eiland gelegen in het Zuid-Caribisch gebied en met zijn parelwitte stranden en prachtige baaien een zeer populaire vakantiebestemming. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Curaçao? Vergelijk dan nu onze vluchten naar Curaçao.  
Curacao Willemstad Kade

Meer over Curaçao

Highlights: Bewonder de vele dier- en plantsoorten in het Christoffel Park aan de westkant van Curaçao, maak een excursie naar de Grotten van Hato ten noorden van Willemstad, maak een historische wandeling door de hoofdstad Willemstad of wandel eens over de 168 meter lange drijvende houten pontonbrug.

Temperatuur: Zowel in de zomer als in de winter is de gemiddelde temperatuur hier ongeveer 27 graden.

Munteenheid: De nationale munt is de Antilliaanse Gulden. 

Taal: De officiële landstalen zijn Nederlands en Papiamento.

Tijdsverschil: Tijdens onze wintertijd is het op Curaçao 5 uur vroeger dan in Nederland, tijdens onze zomertijd is dat 6 uur.

Boek uw vliegticket naar Curaçao bij D-reizen

 Voordelig vliegen dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto op Curaçao.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotels op Curaçao

Auto huren op Curaçao

Persoonlijke aandacht

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties op Curaçao. Daarnaast biedt D-reizen hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels op Curaçao. Bij ons regelt u behalve uw vliegtickets Curaçao ook eenvoudig online een huurauto. Met een huurauto bent u zeer flexibel en kunt u gemakkelijk veel meer zien van Curaçao. Bovendien zijn onze tarieven all-in: dus geen extra kosten en verrassingen ter plaatse!  Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van een vliegticket naar Curaçao? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Vind een hotel op Curaçao
Boek een huurauto op Curaçao Neem contact met ons op