Zonvakantie Varadero

Voor de mooiste badplaats van Cuba moet je in Varadero zijn. Deze grote badplaats heeft zeer luxe accommodaties met talloze faciliteiten. Je wordt omgeven door prachtige tuinen, reusachtige palmbonen en witte zandstranden. In het kristalheldere zeewater kun je een heerl... Lees meer over Varadero

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Varadero

Voor de mooiste badplaats van Cuba moet je in Varadero zijn. Deze grote badplaats heeft zeer luxe accommodaties met talloze faciliteiten. Je wordt omgeven door prachtige tuinen, reusachtige palmbonen en witte zandstranden. In het kristalheldere zeewater kun je een heerlijke duik nemen en de fascinerende onderwaterwereld ontdekken. Het amusante Varadero staat garant voor een fantastische vakantie!

Hoogtepunten Varadero

Behalve dat je heerlijk kunt eten in restaurant Las Americas, is het restaurant ook een prachtig museum, dat dateert uit 1929. Een tour door dit interessante museum is een absolute aanrader.

Je kunt Varadero ook van bovenaf bekijken. Met een deltavliegtuigje zie je het hele schiereiland waarop deze heerlijke badplaats ligt. Of je blijft met de voeten op de grond en bekijkt Varadero vanaf een glasbodemtocht. Deze boot vaart je langs de prachtige kustlijn van Varadero.

In het waterpretpark van Varadero kun je met dolfijnen zwemmen. Deze unieke ervaring is relatief goedkoper dan in andere Caribische bestemmingen. Daarnaast kun je ook nog een dolfijnenshow bijwonen. Gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Op vakantie naar Varadero

Varadero ligt aan de noordkust van het eiland Cuba, ten noordoosten van Matanzas, in de gelijknamige provincie. Gelegen op een schiereiland biedt deze badplaats je ontspanning, sportiviteit en indrukwekkende excursies. 

Aan de witte zandstranden van Varadero kun je heerlijk bruin worden of zwemmen in de Atlantische Oceaan. Daarnaast kunt hier diverse watersporten beoefenen, zoals waterskiën en waterfietsen. Op het zonnige strand kun je prettig relaxen op een ligbedje of een verfrissende cocktail drinken aan één van de vele strandbars. 

Het centrum van de badplaats heeft een uitgebreid winkelaanbod en diverse eetgelegenheden.Je kunt hier tot in de vroege uurtjes feesten in één van de vele nachtclubs of discotheken (die meestal bij de verschillende hotels horen). 

Dankzij het heerlijke subtropische klimaat is Varadero het hele jaar door een zonzekere bestemming. Bovendien is de badplaats dankzij het veilige strand ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Omhoog arrow_upward