Zonvakantie Zwarte Zee

Een magnifiek landschap, witte zandstranden, sfeervolle badplaatsen en authentieke dorpjes: welkom aan de Zwarte Zeekust. Deze streek laat niets te wensen over. Ontspan aan het strand, maak natuurexcursies of slenter door de vele winkelstraatjes. Ook sportliefhebbers ko... Lees meer over Zwarte Zee

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Zwarte Zee

Een magnifiek landschap, witte zandstranden, sfeervolle badplaatsen en authentieke dorpjes: welkom aan de Zwarte Zeekust. Deze streek laat niets te wensen over. Ontspan aan het strand, maak natuurexcursies of slenter door de vele winkelstraatjes. Ook sportliefhebbers komen volledig aan hun trekken aan de Zwarte Zee. Dit is Bulgarije op z'n best!

Hoogtepunten Zwarte Zee

De fraaie badplaatsen Goudstrand en Zonnestrand zijn zeer levendig. Deze unieke plaatsen liggen in een parkachtig groene omgeving, maar hebben daarnaast schitterende zandstranden. In beide plaatsen kun je 's avonds terecht in één van de vele horecagelegenheden. Na een Bulgaars diner volgt een feestavond in één van de gezellige discotheken.

Heb je een beetje heimwee naar Nederland, dan kun je terecht in de Rozenvallei. Dit prachtige natuurgebied kenmerkt zich door de prachtige bloemen. De vallei ligt tussen twee bergtekens en in mei en september staan hier de rozen in bloei.

Natuurlijk mag een excursie naar de hoofdstad Sofia niet ontbreken. De Bulgaarse stad is zeer levendig en je vindt er veel bezienswaardigheden. Zo moet je beslist een bezoek brengen aan het oude klooster van Sofia.

Op vakantie naar Zwarte Zee

In het oosten van Bulgarije vind je de streek Zwarte Zee. De Zwarte Zeekust is het belangrijkste gebied voor het toerisme van Bulgarije. Je vindt er heerlijke stranden met gezellige boulevards, kleine dorpjes met een authentiek karakter en grote badplaatsen met een bruisend uitgaansleven.

Ook op sportief gebied is er veel te beleven; wandelen, waterskiën of duiken, het kan allemaal. Bovendien ligt in dit gebied een aantal schitterende natuurparken, met een grote variëteit aan flora en fauna. De prachtige zandstranden, de aangename temperaturen en het lage prijspeil zorgen voor een fantastische vakantie.

De streek is dankzij de veelzijdigheid uitermate geschikt voor een rondreis. Zo kun je de Zwarte Zeekust prima combineren met een bezoek aan de hoofdstad Sofia. De streek is geschikt voor een heel gemengd publiek. Niemand zal zich hier vervelen!

Omhoog arrow_upward