JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Weten waar je op vakantie kunt tijdens corona?

Waar kunnen we heen op vakantie?

We mogen weer op vakantie! Weet jij waar jouw volgende vakantie je naartoe brengt? We helpen je graag met het vinden van jouw droomreis. Lees hier wat je moet weten over het reisadvies van onze populairste bestemmingen of bekijk hier het overzicht van populaire landen waar je op dit moment (zonder inreisbeperkingen) naartoe kunt.

De situaties per land:

Spanje: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Ga voor een heerlijke vakantie Spanje in 2022. Zonbestemming numero uno: Spanje! Van wereldstad Barcelona en party-eiland Ibiza tot 12-maanden-zomereiland Gran Canaria: wij hebben de beste deal voor jou! Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Spanje.

Turkije: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Jouw vakantie Turkije 2022 boeken? Turkije is er voor iedere vakantieganger! Je vindt hier alle ingrediënten voor een heerlijke (all inclusive) zonvakantie. Of je nu cultuur wilt snuiven, wilt wandelen in de natuur of wilt zonnebaden langs de kilometerslange kust. Het kan allemaal. Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Turkije.

Griekenland: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Griekenland is een schitterende bestemming voor iedere vakantieganger. De Griekse eilanden trekken ieder jaar vele duizenden strandliefhebbers, maar ook het vasteland heeft veel te bieden. Het land is rijk aan tradities en cultuur, met veel overblijfselen uit de Griekse oudheid. Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Griekenland.

Italië: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Jouw vakantie Italië 2022 in het vooruitzicht? Van skiën in de Dolomieten tot zonnen op het strand van Sicilië, en van flaneren door de winkelstraten van Milaan tot culturele expedities in het hart van Toscane: Italië heeft het! Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Italië.

Kroatië: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Denk je aan een vakantie naar Kroatië? Kroatië ligt in Zuidoost-Europa en heeft veel te bieden. Het schilderachtige landschap nodigt uit voor mooie wandelingen en de grillige kust is adembenemend. De authentieke dorpjes en historische steden roepen om ontdekking. Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Kroatië.

Oostenrijk: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Hoe ziet jouw vakantie Oostenrijk 2022 eruit? Oostenrijk heeft de grootste skigebieden met kilometers piste en een gezellige après ski die écht de moeite waard is. Het zal je niet zijn ontgaan dat Oostenrijk bekend staat als wintersportparadijs. Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Oostenrijk.

Nederland: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Vier jij je vakantie dit jaar ook in eigen land? Bijna alles is mogelijk om de vakantie in Nederland te beleven. Jouw vakantie Nederland 2022 kun je zowel online als in het reisbureau. Wil je al ons aanbod ervaren? Neem dan contact met ons op via de telefoon of kom langs in één van onze reisbureaus. 

Duitsland: een vakantie is mogelijk zonder inreisbeperkingen!

Vakantie Duitsland 2022? Duitsland is familie vakantieland nummer 1. Het land heeft heel veel te bieden. Of je nu houdt van kunst, cultuur, bergwandelingen of stevige maaltijden, je vindt het allemaal in dit land. Bekijk hier het actuele reisadvies voor je vakantie Duitsland.


En er zijn natuurlijk nog meer heerlijke vakantielanden te boeken. Bekijk hier welke landen je in kunt reizen zónder coronabewijs!

Andere handige informatie

Ben je op zoek naar een pakket- of samengestelde reis? Een los vliegticket? Je kunt bij ons altijd terecht voor het boeken van je nieuwe vakantie. Maak online een afspraak en kom gezellig langs in de winkels of boek eenvoudig zelf online op onze website.

Wat is het huidige reisadvies?

De huidige status en actuele updates per land vind je terug op de website van Buitenlandse Zaken. Ook hebben wij een handige pagina met een duidelijk overzicht van populaire landen waar je al naartoe op vakantie kunt. Deze vind je op onze code geel en groen bestemmingen pagina.

Wanneer worden reizen naar een specifieke bestemming afgeraden?

Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt continu onze bestemmingen in de gaten. Zij zal aangeven wanneer een specifieke bestemming code rood heeft. Code rood betekent dat door zeer ernstige veiligheidsrisico’s levensbedreigende situaties kunnen ontstaan. Voor actuele informatie over het reisadvies kun je kijken op de website van Buitenlandse Zaken.

Telefoon of e-mail
Ma t/m vr: 09:00 - 17:30 uur

Za: 10:00 - 17:00 uur

Zoek je andere informatie rondom het coronavirus?

Bekijk dan eens deze pagina: veelgestelde vragen over het coronavirus.


Wel gevonden wat je zocht? Wacht dan niet langer en ga op zoek naar jouw volgende vakantie!