Scheepsbezoek Oasis of the Seas - oktober 2014

Onze Persoonlijke Reisadviseur Linda is op 14 oktober op studiecruise geweest. Zij heeft de eer gehad om de Oasis of the Seas te bezoeken.
 
Cruiseschip Oasis of the Seas

Oasis of the Seas

Het cruiseschip is geweldig. Het is het grootste cruiseschip van de wereld en vol met unieke mogelijkheden. Voor zowel avonturiers als voor mensen die willen ontspannen is er genoeg te doen.
Dek Oasis of the Seas

Genoeg te doen

Het schip heeft 6 zwembaden met ligbedden en handdoeken. Er zijn jacuzzi’s en er is een uitgebreide spa. Daarnaast is er een normaal theater en openluchttheater. In het openluchttheater staan de mooiste fonteinen die dag en nacht aan staan. Er is een enorm casino, je kan internetten in de internetruimte en zelfs winkelen in een van de vele winkels!
Klimwand Oasis of the Seas

Speciaal voor de kids

Ook voor de kids is er genoeg te doen. Er is een kinderclub en een carrousel. Je kan er schaatsen, minigolven en sjeezen van de tokkelbaan. Daarnaast zijn er twee grote klimmuren en kan je ook nog surfen op twee surfsimulatoren.

Voor als je trek hebt

In de avond zijn alle barretjes en restaurantjes open. Er hangt een supergezellige sfeer. De diverse bars en lounges hebben allemaal eigen gerechtjes. Andere lekkernijen kan je ook nog inslaan bij de donutshop en bij de ijssalon.