Vliegen vanaf Duitsland

Voor miljoenen Nederlanders is één van de Duitse vliegvelden dichterbij dan Schiphol. Door kortere wachttijden, lagere parkeerkosten én scherpe tarieven een heel interessant alternatief!

Tip: in onze reisbureaus verkopen wij de vakanties van nóg meer (Duitse) touroperators. Liever zelf uw vakantie samenstellen? Boek dan uw vliegtickets zonder boekingskosten op D-reizen.nl!

Onze vliegvakanties vanaf Duitsland

  • Extra vluchtmogelijkheden en bestemmingen.
  • Scherpe prijzen en korte wachttijden.
  • Meerdere luchthavens binnen een uur van de grens.
  • Diverse Duitse én Nederlandse touroperators in één overzicht.


Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Veel Nederlanders hebben de voordelen van vliegen vanaf Düsseldorf al ontdekt. Het ligt nog geen 45 minuten van de grens, u kunt er voordelig parkeren en er zijn heel veel maatschappijen die vanaf Düsseldorf Airport vertrekken.

In 2014 vertrokken in totaal meer dan 20 miljoen passagiers vanaf Düsseldorf, waarmee het na Frankfurt en München het derde vliegveld van Duitsland is. Ruim 80 luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf Düsseldorf naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd.

Alle vakanties vanaf Düsseldorf ►

Vliegen vanaf Münster-Osnabrück

Vliegen vanaf Münster-Osnabrück

De kleine luchthaven Münster-Osnabrück ligt op ongeveer een uur rijden van Enschede. Van de 900.000 passagiers die in 2014 vanaf hier vlogen, was ongeveer 10% afkomstig uit Nederland. Wie wil vliegen vanaf Münster, heeft keuze uit diverse zonbestemmingen, zoals Griekenland, de Canarische Eilanden, Mallorca en Egypte.

Vertrekken vanaf een kleine luchthaven zoals Münster heeft veel praktische voordelen: korte inchecktijden, kortere rijen bij de controles en voordelig parkeren.

Alle vakanties vanaf Münster-Osnabrück ►

Vliegen vanaf Weeze

Vliegen vanaf Niederrhein - Weeze

Airport Weeze is één van de jongste luchthavens van Europa en de eerste privéluchthaven van Duitsland. De luchthaven ligt direct aan de A57 en is daardoor goed bereikbaar met de auto.

U kunt uw auto bij aankomst parkeren op één van de ca. 7000 parkeerplaatsen op loopafstand van de luchthaven Airport Weeze. Bovendien ligt dit vliegveld op maar op 45 minuten rijden van Venlo en Nijmegen.

Alle vakanties vanaf Niederrhein - Weeze ►