Disney's Hotel New York ****

Disneys Hotel New York Headerbeeld

Disney’s Hotel New York

Geïnspireerd op het tijdperk van immigranten en miljonairs uit de jaren '30 in Manhattan. De comfortabele kamers zijn helemaal in Art Deco stijl. Het luxe Disney's Hotel New York bruist net zoals de "Big Apple" zelf. Voor kinderen zijn er speelzalen met o.a. videospelletjes en een kinderhoek. Regelmatig komen er Disney-figuren op bezoek.

Tarieven en boekingen Disney’s Hotel New York

D-reizen biedt u de mogelijkheid om meerdaagse arrangementen met verblijf in het Disney’s Hotel New York rechtstreeks op de site van Disneyland® Paris te boeken. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Uw Persoonlijke Reisassistent van D-reizen zit voor klaar om u te helpen!

Button -disney -bekijk -prijzenHotel New York Aanzicht

Ligging Disney’s Hotel New York

Dit Art Deco hotel ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de Disneyland® Paris of op ca. 5 minuten rijden met de pendelbus.
 

Kamerinformatie -Disneys -Hotel -New -York

Kamerinformatie Disney’s Hotel New York

De comfortabele kamers zijn volledig in Art Deco stijl ingericht en voorzien van telefoon, tv, airconditioning, minibar en kluisje. Badkamer met bad of douche en toilet.
 

Bijzonderheden -Disneys -Hotel -New -York

Bijzonderheden Disney’s Hotel New York

Disney's Hotel New York beschikt over een receptie, liften, lounge, bar, meerdere restaurants en een binnen en buitenbad. Verder is er een jacuzzi, sauna, stoombad, solarium en zijn er massagemogelijkheden. Tevens fitness, tennis en ijsbaan bij koud weer.