Hotel Hilton Stockholm Slussen

  • *
  • *
  • *
  • *

Stockholm, Stockholm, Zweden

  • Geniet van alle hotelfaciliteiten
  • Onderdeel van de Hilton keten
  • Vakantieadres in Zweden
  • Fijne hotelkamers
Vanafprijs geldt op:
21 oktober (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 364

Omschrijving over Hotel Hilton Stockholm Slussen

Verblijven in een aangename accommodatie in Stockholm? Hotel Hilton Stockholm Slussen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 500 reizigers beoordelen Hotel Hilton Stockholm Slussen gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Hilton Stockholm Slussen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Zweden? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Stockholm Slussen vandaag nog!

Algemeen

Het hotel is gelegen in de wijk Södermalm en dicht bij de oude stad. Met de metro, die te voet bereikbaar is, bereikt u snel en gemakkelijk de bezienswaardigheden van de stad, zoals ABBA Het Museum of het Vasamuseum.

Certificaat: Duurzaamheid: Gecertificeerde duurzaamheid (een handelsmerk van de GTI)

Adres: Stockholm

Adres: Guldgränd 8

Certificaat: Duurzaamheid: Gecertificeerde duurzaamheid (een handelsmerk van de GTI)

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

accommodatie

Als je een eenpersoonskamer boekt, ontvang je een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik, afhankelijk van de beschikbaarheid (dit kan niet vooraf worden gegarandeerd).

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

merk op

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en die door uw touroperator zijn bevestigd (qua maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, zoals spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is bijna altijd tegen betaling en ter plaatse te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overdragen

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze aanbieding geen transfers van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient u zelf en voor eigen rekening ter plaatse te doen.

Bovenstaande tekst over Hotel Hilton Stockholm Slussen is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken