JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Glamping - Dé nieuwe kampeertrend! Inspiratie - D-reizen

Glamping: dé luxe kampeervariant

Stel je voor: je hoeft niet meer met de wc-rol onder je arm en zaklamp in de hand naar het toiletgebouw te lopen midden in de nacht. Je hoeft geen eten te bereiden op een gaspit of je eigen bed op te maken tijdens het kamperen. Dat kan toch niet? Toch wel! De nieuwste kampeertrend is glamping: de luxe en comfortabele vorm van kamperen.

Ik wil glamperen ►

Ook nog je EIGEN badkamer

Glamperen is een geweldig alternatief als je van comfort en van de buitenlucht houdt. De accommodaties op deze glamorous campings kennen de luxe van een huis én van ouderwets kamperen. Terwijl anderen problemen hebben met hun tent opzetten, zit jij rustig op je veranda te genieten van de prachtige natuur.

Comfortabele en vooral zachte bedden, stijlvolle kamers en en je eigen badkamer (halleluja!) zijn niet weg te denken uit deze accommodaties. Bovendien beleef je samen met de familie een mooi avontuur in de buitenlucht. Al om al: de ongemakken van kamperen ga jij uit de weg en het relaxen kan beginnen!

Bekijk glampng-aanbod

Van boomhutten tot bungalows 

De meeste glampings zijn op prachtige locaties gevestigd. Zo ligt de camping Eden direct aan het Gardameer en de omgeving rondom camping Domaine du Verdon is rijk aan natuurschoon. Overnachten op deze glampings kan bovendien in verschillende vormen. Zoek je avontuurlijke kant op in de 5 tot 12 meter hoge boomhutten of ga juist voor een rustige vakantie in een logde of bungalow.

Een nieuwe manier van vakantie vieren. Een ding is zeker: jouw glampeervakantie ga je nooit meer vergeten! Voor welke glamping ga jij?

Vind mijn glamorous vakantie