Visum aanschaffen

Een visum is een reisdocument dat je officieel toegang geeft om naar een land te reizen en daar te verblijven. Voor de volgende landen kunnen alle reizigers, dus ook kinderen en baby's, een E-visum aanvragen via onze parter Visa4Travel:

  • Canada (eTA)
  • Amerika
  • Nieuw-Zeeland / Rusland (St. Petersburg)
  • India
  • Egypte
  • Vietnam
  • Australië
  • Sri Lanka 
  • Cambodja

 

Zelf je visum online aanschaffen

Wij werken samen met Visa4Travel, een betrouwbare specialist voor het aanvragen van een E-visum. Op hun website schaf je het E-visum in vier eenvoudige stappen, en geheel in het Nederlands aan. Je kunt met iDEAL betalen en je ontvangt het E-visum per e-mail. Op de website van Visa4Travel vind je overigens ook de antwoorden op veelgestelde vragen over een visum. 

Schaf nu je visum online aan

Visum Turkije

Ga je naar Turkije en ben je in het bezit van een ID-kaart? Dn ben je altijd verplicht om een visum aan te schaffen. Een kopie van dit visum moet je altijd bij je hebben. Ben je in het bezit van een paspoort? Dan heb je geen visum nodig. 

Meer info en direct aanvragen 

Visum Kaapverdië: Airport Security Tax

Als je na 1 januari 2019 een vakantie naar Kaapverdië geboekt hebt, val je onder een nieuwe regeling. Kaapverdië heeft namelijk het visum vervangen door de Airport Security Tax (TSA). Begin 2019 bedroegen de kosten hiervoor 31 euro per persoon. Je kunt deze Tax op het vliegveld in Kaapverdië betalen. Bij sommige reisaanbieders is deze Tax al in de reissom inbegrepen.

Curaçao

Voor zowel toeristische als zakelijke reizen naar Curaçao is een visum verplicht. Voorheen vulde je in het vliegtuig een ED-card (Embarkation en Disembarkation card) in. Sinds oktober 2019 is deze mogelijkheid komen te vervallen en dien je voorafgaand aan je reis een Digital Immigration Card online aan te vragen. 

Overige Visa

Er zijn landen die geen E-visa mogelijkheden bieden maar waarvoor je wél een visum nodig hebt. Hiervoor dien je vaak je paspoort op te sturen. Voor een compleet overzicht van visumplichtige landen en informatie verwijzen we je graag naar onze partner Visa4Travel voor je visumaanvraag.

Alle informatie over visa

Laat ons jouw visum regelen

Je kunt de visumaanvraag  (met uitzondering van de aanvragen voor Amerika en Canada) ook laten verzorgen door jouw Persoonlijke Reisadviseur. Kom op tijd (minimaal een maand voor vertrek) naar het reisbureau of neem contact met ons op.