Visum aanschaffen

Een visum is een reisdocument dat je officieel toegang geeft om naar een land te reizen en daar te verblijven. Voor de volgende landen kunnen alle reizigers, dus ook kinderen en baby's, een E-visum krijgen via onze parter Visa4Travel:

- Amerika (ESTA)
- Canada (eTA)
- India
- Egypte
- Vietnam
- Australië
- Sri Lanka 
- Cambodja

Het aanschaffen van een E-visum via Visa4Travel is eenvoudig. Wij kunnen het voor je verzorgen, maar je kunt het ook zelf online aanschaffen.

Zelf je visum online aanschaffen

Wij werken samen met Visa4Travel, een betrouwbare specialist voor het aanvragen van een E-visum. Op hun website schaf je het E-visum in vier eenvoudige stappen, en geheel in het Nederlands aan. Je kunt met iDEAL betalen en je ontvangt het E-visum per e-mail. Op de website van Visa4Travel vind je overigens ook de antwoorden op veelgestelde vragen over een visum.

Schaf nu je visum online aan

Overige Visa

Er zijn landen die geen E-visa mogelijkheden bieden maar waarvoor je wél een visum nodig hebt. Hiervoor dien je vaak je paspoort op te sturen. Voor een compleet overzicht van visumplichtige landen en informatie verwijzen we je graag naar onze partner CIBT voor je visumaanvraag.

Alle informatie over visa

Laat ons jouw visum regelen

Je kunt de visumaanvraag ook laten verzorgen door jouw Persoonlijke Reisadviseur. Kom op tijd (minimaal een week voor vertrek) naar het reisbureau of neem contact met ons op. We regelen het graag voor je!

Nu een visum aanvragen