Zonvakantie Maleisie

Wie een andere wereld wil ontdekken met een geheimzinnige cultuur en prachtige eilanden, moet beslist naar Maleisië! Met de overweldigende hoofdstad Kuala Lumpur, nationale parken en prachtige stranden is het een bestemming die het ontdekken meer dan waard is! Lees meer over Maleisie

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Maleisie

Wie een andere wereld wil ontdekken met een geheimzinnige cultuur en prachtige eilanden, moet beslist naar Maleisië! Met de overweldigende hoofdstad Kuala Lumpur, nationale parken en prachtige stranden is het een bestemming die het ontdekken meer dan waard is!

Hoogtepunten Maleisie

Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, is een bedrijvige stad met circa 2 miljoen inwoners. Voor winkelliefhebbers is de stad een absolute must: je vindt hier het summum aan mega malls! Een andere belangrijke attractie is de Menara KL (KL Toren), een circa 421 m hoge televisietoren. Petaling Street in China Town is, met de vele marktkraampjes en restaurantjes, dé plek om te winkelen, te eten en indrukken op te doen.

Nationaal Park Kinabalu op Sabah is een must voor natuurliefhebbers en alpinisten. Mount Kinabalu, met circa 4100 m de op één na hoogste berg in Zuid Oost Azië, is te beklimmen. Gunung (Maleis voor berg) Kinabalu kent een zeer gevarieerde flora, de vele soorten wilde orchideeën zijn schitterend!

Kota Kinabalu, de hoofdstad van Sabah, staat bekend om haar fraaie resorthotels. Maar ook de verscheidene musea, de Bird Sanctuary en Gaya Island mag je zeker niet missen!

Op vakantie naar Maleisie

Maleisië ligt in Zuidoost-Azië, en bestaat uit de twee delen West-Maleisië en Oost-Maleisië. Oost-Maleisië bestaat uit Sabah en Sarawak op het eiland Borneo, West-Maleisië is het schiereiland ten zuiden van Thailand. Het is één van de meest westerse landen in Zuid-Oost Azië, en zal je versteld doen staan. De prachtige natuurparken, de stranden, de steden en vooral de vele verschillende culturen zijn een ware belevenis!

Combineer een bezoek aan de hoofdstad Kuala Lumpur met een bezoek aan het eiland Penang. Bezoek Taman Negara, het oudste regenwoud ter wereld, en verwonder je over de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Geniet van het straatleven, de markten en natuurlijk de zeer smakelijke gerechten van deze prachtige bestemming. De heerlijke temperaturen maken je reis naar Maleisië compleet!

Omhoog arrow_upward