Zonvakantie Sanur

Sanur staat garant voor een ontspannen vakantie in Balinese sferen. Het prachtige strand, de gezellige restaurantjes en vooral de gastvrije bevolking zorgen ervoor, dat je jezelf hier helemaal thuis voelt. Sanur is een prima uitvalsbasis voor wie meer van het paradijsel... Lees meer over Sanur

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Sanur

Sanur staat garant voor een ontspannen vakantie in Balinese sferen. Het prachtige strand, de gezellige restaurantjes en vooral de gastvrije bevolking zorgen ervoor, dat je jezelf hier helemaal thuis voelt. Sanur is een prima uitvalsbasis voor wie meer van het paradijselijke Bali wil zien. Bezoek Kuta of Ubud of maak een boottocht naar kleine eilandjes in de buurt. Sanur is een droombestemming!

Hoogtepunten Sanur

De Belgische kunstenaar Adrien Jean Le Mayeur de Merpes woonde van 1935 tot aan zijn dood in 1958 in Sanur. In het museum dat naar de kunstenaar is vernoemd kun je zijn werk bekijken, waaronder een aantal interessante zwart-witfoto’s van Le Mayeur’s vrouw, een Balinese danseres.

Maak een boottocht met een traditionele vissersboot (jukung) naar Pulau Serangan (schildpaddeneiland), ongeveer 2 km ten zuiden van Sanur. Schildpadden zul je hier mogelijk niet meer zien, maar wel een belangrijke tempel, Pura Sakenan, die als één van de heiligste tempels geldt voor Bali.

Ben je op Bali, dan moet je zeker naar een Balinese dansvoorstelling. Onder begeleiding van lieflijke Balinese muziek, vertellen de dansers een traditioneel verhaal. De Balinese kostuums zijn zeer kleurrijk en uiterst fraai. In Sanur zijn verschillende restaurantjes die tijdens een diner een dansvoorstelling aanbieden.

Op vakantie naar Sanur

Het levendige Sanur ligt in het zuiden van het Indonesische eiland Bali, ten oosten van Denpasar en Kuta. Na een vlucht van ongeveer 16 uur en een ritje van circa 13 km vanaf het vliegveld bereik je deze badplaats, waarin toch een heerlijke rust heerst. In Sanur zie je prachtige tempels en fraaie huizen, die de plaats een luxueuze uitstraling geven. Op de kilometerslange stranden van Sanur kun je zorgeloos genieten van de zon en Balinese sfeer. 

Hoewel Sanur in een rustige omgeving ligt, valt er toch genoeg te beleven! Wat dacht je van een traditionele Balinese dansvoorstelling, of boottocht naar de groene eilandjes in de buurt? Geniet vooral van de Balinese cultuur en de gastvrije mensen, die je graag laten kennismaken met het paradijselijke Bali!

Omhoog arrow_upward