Zonvakantie Kalamaki

Vanaf de brede zandstranden van Kalamaki kijk je uit over de helderblauwe zee en de kleine eilandjes voor de kust. Kalamaki staat garant voor een ontspannen vakantie. Wil je ’s avonds een bruisend nachtleven in, dan hoef je niet ver te zoeken: de drukke badplaats ... Lees meer over Kalamaki

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Kalamaki

Vanaf de brede zandstranden van Kalamaki kijk je uit over de helderblauwe zee en de kleine eilandjes voor de kust. Kalamaki staat garant voor een ontspannen vakantie. Wil je ’s avonds een bruisend nachtleven in, dan hoef je niet ver te zoeken: de drukke badplaats Laganas ligt vlakbij.

Hoogtepunten Kalamaki

De omgeving van Kalamaki is zeer mooi om te paard te ontdekken. Met een georganiseerde paardrijdtocht geniet je in alle rust van de prachtige natuur en vertelt een gids je meer over het eiland.

Het gezellige havenplaatsje Porto Vromi (circa 7,4 km verder) ligt in het zuidoosten van Zakynthos. Vanuit dit haventje vertrekken regelmatig cruise- en excursieboten naar het bekende scheepswrak op het prachtige witte strand bij de plaats Navagio. Het scheepswrak staat bekend als hét handelsmerk van Zakynthos en siert vele foto’s.

Wil je meer Griekse sfeer proeven? Maak dan een meerdaagse cruise naar de Griekse hoofdstad Athene en bezoek de Akropolis, de historische wijk Plaka en het oude Olympisch stadion.

Op vakantie naar Kalamaki

Kalamaki ligt in het zuidoosten van het eiland Zakynthos, op circa 4 km van de luchthaven. Jouw vakantie kan dus meteen beginnen! Kalamaki is een sfeervolle badplaats met prachtige zandstranden en helder water. In het centrum van de plaats vind je leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. 

Kalamaki ligt ideaal om met een huurauto erop uit te trekken en het eiland beter te leren kennen. In de omgeving liggen immers pittoreske dorpjes, prachtige stranden en heb je adembenemende uitzichten. Pas met een boottocht rond het eiland zie je hoe mooi de omgeving is. 

Kalamaki is een leuke bestemming voor jong en oud. De plaats is in het bijzonder geschikt voor mensen die de drukte van de levendige badplaats Laganas willen vermijden, maar wel de mogelijkheid willen hebben om deze op te zoeken.

Omhoog arrow_upward