Zonvakantie Psalidi

De rustige badplaats Psalidi is de ideale vakantieplaats voor liefhebbers van het Griekse eiland Kos. Op korte afstand van de hoofdstad ontkom je er aan het massatoerisme. Bovendien kun je door de gunstige ligging schitterende excursies maken. De zonovergoten stranden e... Lees meer over Psalidi

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Psalidi

De rustige badplaats Psalidi is de ideale vakantieplaats voor liefhebbers van het Griekse eiland Kos. Op korte afstand van de hoofdstad ontkom je er aan het massatoerisme. Bovendien kun je door de gunstige ligging schitterende excursies maken. De zonovergoten stranden en het heldere zeewater van Psalidi-strand zorgen voor de nodige ontspanning op dit fantastische eiland.

Hoogtepunten Psalidi

De Psalidi wetlands vind je in het centrale gedeelte van Psalidi. In dit prachtige natuurgebied kun je met een beetje geluk zeldzame vogels zien in een bijzonder flora en fauna en mooie stranden.

De Empros Therma liggen op ongeveer 7 km van Psalidi. Het is een lang kiezelstrand dat tussen rotsen ingeklemd ligt. Tussen de kiezels van dit strand borrelt warm water op, waarvan wordt beweerd dat dit goed is voor de huid.

Op vakantie naar Psalidi

Psalidi is een kleine toeristische badplaats vlakbij van de hoofdstad Kos-stad, op circa 28 km van het vliegveld. Dankzij haar ideale ligging is het mogelijk om uitstapjes te maken naar verschillende bezienswaardigheden in Kos, zoals de thermen in Agios Fokas (de kuuroorden tegen reuma) of je bezoekt de tempel van Asklipion. 

Om te genieten van het uitgaansleven kun je naar Kos-stad, zelfs uitstekend bereikbaar met de fiets. Maar Psalidi is vooral een ideale uitweg om te ontkomen aan het massatoerisme van Kos-stad. Hier kun je genieten van de zonovergoten stranden en afkoelen in de Egeïsche Zee. Rusten op het strand, excursies maken op het eiland Kos of uitgaan in Kos-stad: het kan allemaal vanuit Psalidi.

Omhoog arrow_upward