Zonvakantie Acharavi

Acharavi is een toeristische badplaats in wording. De plaats heeft weliswaar geen authentieke kern, maar wel een gezellig centrum met talloze winkels, leuke terrassen en sfeervolle taverna's. De plaats is nog niet bedolven onder het massatoerisme. Je  vindt hier ru... Lees meer over Acharavi

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Acharavi

Acharavi is een toeristische badplaats in wording. De plaats heeft weliswaar geen authentieke kern, maar wel een gezellig centrum met talloze winkels, leuke terrassen en sfeervolle taverna's. De plaats is nog niet bedolven onder het massatoerisme. Je  vindt hier rust en ontspanning op het fraaie zandstrand en in de heldere zee. Voor vertier ga je naar het spectaculaire waterpretpark in de plaats.

Hoogtepunten Acharavi

Aan de rand van Acharavi vind je het waterpretpark Hydropolis. Hier beleef je gegarandeerd waterpret voor het hele gezin. Glijd van de spectaculaire glijbanen, laat je meevoeren door wildwaterbanen of raak je energie kwijt in de sporthal. In dit waterpark vind je zelfs een kinderboerderij voor de allerkleinsten.

De Pantokrator, het hoogste punt van het eiland Corfu, mag je niet missen. Deze berg ligt in het noorden van het eiland. Tijdens de tocht naar de top rijd je door diverse interessante dorpjes en eenmaal boven kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Ionische Zee, Corfu en het buurland Albanië.

Op korte afstand van Acharavi vind je het plaatsje Roda (op circa 15 minuten wandelen). Hier kun je de prachtige restanten van een Dorische tempel uit de 5e eeuw voor Christus bezichtigen. Deze tempel is opgedragen aan de Griekse god Apollo. Na dit bezoek kun je in één van de Griekse taverna's heerlijk genieten van vers gevangen vis!

Op vakantie naar Acharavi

Acharavi is een gezellige badplaats in een prachtige omgeving, aan de noordkust van Corfu. Omdat het massatoerisme nog geen vat heeft gekregen op Acharavi, ademt de badplaats nog een landelijke sfeer uit. 

In het langgerekte centrum vind je leuke winkels, waar je aandenkens kunt open voor thuis. Bijkomen doe je op één van de gezellige terrassen. Hier geniet je van een Griekse salade (met fetakaas, gemaakt van schapen- of geitenmelk) of drink je een retsina (harswijn) onder het genot van een mooie zonsondergang.

Op het prachtig lange strand van Acharavi kun je actief zijn in en buiten het water. Er zijn veel watersportgelegenheden, maar je kunt ook ontspannen zonnen op het strand. 

Acharavi is uitermate geschikt voor het maken van uitstapjes naar andere delen van het eiland, zoals naar het bruisende Corfu-stad, op circa 38 km afstand.

Omhoog arrow_upward