Zonvakantie Port Ghalib

Ben je op zoek naar luxe en ontspanning? Dan is Port Ghalib in Egypte jouw vakantiebestemming! Deze moderne en toch rustige badplaats beschikt over een fraai strand, een kleurrijke onderwaterwereld en in... Lees meer over Port Ghalib

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Port Ghalib

Ben je op zoek naar luxe en ontspanning? Dan is Port Ghalib in Egypte jouw vakantiebestemming! Deze moderne en toch rustige badplaats beschikt over een fraai strand, een kleurrijke onderwaterwereld en in de omgeving valt er genoeg te zien!

Hoogtepunten Port Ghalib

Een vakantie Port Ghalib is vergelijkbaar met een vakantie naar het paradijs. Kristalhelder water, een 4 kilometer lang wit zandstrand, wuivende palmbomen en altijd mooi weer!

Dit van oorsprong kleine havenstadje is uitgegroeid tot een waar vakantieoord met luxe resorts in oud-Egyptische stijl. Je krijgt een 1001-nacht gevoel van de beschilderde plafonds en kristallen kroonluchters in de resorts. ‘s Avonds ervaar je dit gevoel nog veel meer als je ziet hoe de handgemaakte straatlantaarns de resorts verlichten.

Overdag kun je aan je kleurtje werken op het prachtige strand, maar een vakantie naar Port Ghalib is veel meer dan alleen zonnebaden. Voel je als een vis in het water in de glasheldere Rode Zee. De onderwaterwereld van Egypte behoort tot de allermooiste van de wereld. Het koraal schittert vanaf de bodem en je kunt er zelfs dolfijnen, haaien en schildpadden spotten. Je duikbril mag dus zeker niet ontbreken tijdens je vakantie Port Ghalib!

Of verken de achterlanden van Port Ghalib, die grotendeels bestaan uit woestijn, met een lokaal transport: de kameel. Als je wat meer van snelheid houdt, maak dan een jeepsafari door de woestijn! 

Op vakantie naar Port Ghalib

Port Ghalib ligt aan de oostkust van Egypte en is omringd door zee en woestijn. Dit maakt Port Ghalib een zeer unieke vakantiebestemming. Vanaf de badplaats zijn er diverse  excursies te maken naar bijvoorbeeld Luxor, Aswan of de Vallei der Koningen. Zie hiervoor het tabblad ‘Tips’.

 

Omhoog arrow_upward